‘Nokia Lumia 530 duikt op in Vietnam’

De Nokia Lumia 530 moet officieel nog aangekondigd worden. Toch zijn er nu al een foto en wat specificaties uitgelekt, omdat hij opdook in een Vietnamese webwinkel.

‘Nokia Lumia 530 duikt op in Vietnam’ screen shot 2014 07 22 at 162232

Het is nog onbekend wat de budgetsmartphone gaat kosten. De opvolger van de Lumia 520 beschikt over iets betere specificaties. Hij draait gelijk al op Windows Phone 8.1 en krijgt een scherm van 4 inch met een resolutie van 480×854 pixels. Dat is net wat meer dan de 480×800-resolutie van de 520.

De Lumia 530 krijgt de Snapdragon 200-prcoessor met vier kernen die 1,2 GHz klokken. Om welke kernen het gaat wordt niet duidelijk. Er is 512 MB aan ram beschikbaar en een magere 4 GB voor opslag. Dit kun je uitbreiden met maximaal 128 GB via een microSD-kaart. Ook kunnen er twee simkaarten in de Lumia 530.

De Nokia schiet foto’s in 5 MP. Over een camera aan de voorkant wordt met geen woord gerept. De batterij krijgt met 1430 mAh niet denderend veel inhoud, maar het moet ruim voldoende zijn om een Windows Phone langer dan een dag van energie te voorzien.

De webwinkel in kwestie, MainGuyen, onderstreept dat de smartphone officieel nog niet is aangekondigd. Het is de vraag wanneer Nokia en Microsoft dit gaan doen en wanneer én waar hij op de markt komt. In ieder geval is het niet de eerste keer dat er foto’s van de Lumia 530 uitlekken.

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters