Nokia Lumia 830 is Microsoft's 'eerste voordelige vlaggenschip'

BERLIJN – Microsoft Mobile kondigde vandaag tijdens een evenement in Berlijn de Lumia 830 aan. De smartphone is goedkoper dan de Lumia 930, maar brengt volgens Nokia dezelfde premium ervaring.

De Lumia 830 is voorzien van een uitstraling die erg lijkt op die van de Lumia 930. Een belangrijk onderdeel van de smartphone is de camera, een 10-megapixel pureview-camera met optische beeldstabilisatie. Daar zijn een aantal nieuwe functies aan toegevoegd, zoals Rich Capture en Living Images. Met Rich Capture kun je achteraf bepalen of je een foto met of zonder flits wilt en hoeveel invloed die flits op de foto moet worden. Datzelfde kun je ook met de hdr-functie doen. Living Images neemt een klein filmpje op voorafgaand aan een foto, zodat je foto’s volgens Microsoft tot leven komen.

De specificaties van de Lumia 830 zijn verder vrij standaard voor het middensegment. De smartphone heeft een 5-inch 720p-display, een 1,2GHz quadcore Snapdragon 400-processor en 1GB werkgeheugen. Het interne geheugen van 16GB is uitbreidbaar met een geheugenkaartje en de smartphone wordt geleverd met 15GB One Drive-opslag. De smartphone is voorzien van lte-ondersteuning en een 2200mAh-batterij. Zoals we vaker bij Nokia gezien hebben ondersteunt de smartphone draadloos opladen via de Qi-standaard.

De Nokia Lumia 830 zal begin oktober op de Nederlandse markt komen. De adviesprijs is €330 exclusief btw, een adviesprijs inclusief btw meldt Mirosoft Mobile niet.

Nokia Lumia 830 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters