Nokia Lumia 900 gaat 549 euro kosten in Nederland

Nokia heeft bekendgemaakt dat de Nokia Lumia 900 549 euro gaat kosten in Nederland. Het toestel zal vanaf 4 juni verkrijgbaar zijn.

De Lumia 900 is het nieuwste paradepaardje van Nokia dat een groter scherm heeft dan de Lumia 800. De Lumia 900 is al een paar maanden in Amerika te koop en daar is het toestel een groot succes. De telefoon beschikt over een 4.3-inch touchscreen en een 1.4GHz-processor. De specificaties van het toestel zijn nagenoeg gelijk aan die van de Lumia 800, alleen het scherm is dus groter en er is een frontcamera.

De telefoon zal volgens Nokia 549 euro gaan kosten in ons land en zal vanaf volgende week beschikbaar zijn. De fabrikant wist eerder nog te melden dat de telefoon tussen de 600 en 700 euro zou gaan kosten in ons land, maar die prijs is dus fors lager uitgevallen. Het toestel zal in blauw, zwart en magenta op de markt gaan komen. De telefoon is straks te koop bij de grotere providers en telecomzaken.

Nokia Lumia 900 white EU

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. return void -

  De N9 is tegenwoordig nog goedkoper. Die heeft 2x zoveel RAM, 4x zoveel flash, meer pixels, compacter – de L900 is gewoon te groot – en een (IMNSHO) superieur OS met superieure mogelijkheden.

   1. djbosanac -

    wat maakt het deze telefoon zo speciaal dan, dat je voor een lumia moet kiezen i.p.v. een One X of S3? wat ook in die prijsklasse zit

   2. hanszw -

    5 weken de One x gehad en de Lumia 800 vanaf nov.2011. De one x heb ik doorverkocht de Lumia is gebleven. rede: De lumia 800 is in vele gevallen sneller, meer gebruikersvriendelijk en juist door de One x ben ik de Lumia veel meer gaan waarderen. Meestal maar 2 tot hooguit 3 handelingen nodig om je doel te bereiken. 8 juni heb ik een witte Lumia 900. Quad of dual core maakt een toestel overgens meestal niet sneller, dat hangt van het platform af.

   3. return void -

    Multicore CPU's in mobiles zijn er ook niet zozeer om het sneller te maken, maar energieefficienter.

   4. Dominick -

    Dat is echt de grootste marketingonzin die ooit bedacht is. De theorie is leuk, maar in de praktijk klopt daar geen moer van. Toestellen worden er wel degelijk sneller door, maar als je geen zware applicaties draait dan moet een toestel op een singlecore CPU ook gewoon snel zat kunnen draaien als de software een beetje lekker in elkaar zit.

   5. hanszw -

    Bij WP7 zit dat dus prima in elkaar maar ook apps als Nokia Maps, Skype, whatsApp worden supersnel geopend met het 1.4 singelcore processortje. Meer is duidelijk niet automatisch beter. Verder vind ik dat je platforms als WP7 en Android niet op specs met elkaar moet gaan vergelijken en al helemaal niet omdat de meeste Android fabrikanten de processor als marketing tool gebruiken. Een bedrijf als Nokia staat daar ver boven en trekt zijn eigen plan. Ze kijken verder dan alleen maar de processor.

   6. return void -

    Is het niet, maar dan moet er wel gebruik gemaakt kunnen worden van multitasking en multithreading. En raad eens waar WP niet mee om kan gaan?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters