'Nokia Lumia 900 krijgt alleen een groter scherm'

Volgens nieuwe geruchten zal de Nokia Ace, ook wel de Lumia 900, alleen een groter scherm mee gaan krijgen. De telefoon zal daarnaast in Amerika over LTE gaan beschikken.

Volgens Pocketnow zal de Lumia 900 het vlaggenschip van de producent gaan worden voor het eerste halfjaar van 2012. De telefoon wordt niet ontwikkeld onder de naam Ace, maar onder de noemer Eloko. De grootste verbetering volgens Pocketnow vergeleken met de Lumia 800 zal alleen het groter scherm gaan worden. Het scherm zal een WVGA-resolutie gaan mee krijgen en zal 4.3-inch groot zijn.

De overige specificaties van het toestel zijn nagenoeg identiek aan de Lumia 800. Zo zal er een 1830mAh batterij in de Lumia 900 aanwezig zijn, 512MB aan ram en de 1.4GHz-processor van Qualcomm zal ook in de telefoon ronken. Het toestel moet ongeveer even dik gaan worden als zijn voorganger en is van hetzelfde materiaal gebouwd. In Amerika zal de Lumia 900 tevens LTE gaan ondersteunen. Pocketnow weet ook te melden dat de telefoon 18 gram zwaarder zal zijn dan de Lumia 800 waardoor het totaalgewicht op 160 gram zal uitkomen voor de telefoon.

De Lumia 900 zal naar alle waarschijnlijkheid op 10 januari bekend worden gemaakt door Nokia tijdens de CES-beurs in Amerika.

Nokia Lumia 900 vs Lumia 800

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters