'Nokia Lumia 910 met 12-megapixelcamera bestaat niet'

De onlangs via een Nederlandse retailer gelekte Nokia Lumia 910 met 12-megapixelcamera bestaat niet. Dat is door een Nokia-official gezegd op Twitter.

Nokia Lumia 910

De variant van de Lumia 900 zonder LTE maar met een verbeterde 12-megapixelcamera is bij Nokia niet bekend, aldus Damian Dinning van Nokia in antwoord op een vraag van een Nokia-fan op twitter. De geruchten, die de wereld in zijn geholpen door een Nederlandse site, zijn simpelweg onwaar, zo meldt GSM Arena.

Het gesprek op Twitter ging nog even verder over de Lumia 900. Die vorige maand tijdens de CES in Las Vegas door Nokia is onthuld voor de Amerikaanse markt. De Lumia 900 – die feitelijk een grotere Lumai 800 is, met een 4.3 inch scherm – heeft een camera met de ongebruikelijke resolutie van 8,7 megapixel, wat het toestel in staat stelt om breedbeeldopnamen in een hogere resolutie te maken van 16:9 in plaats van de gebruikelijke 4:3-verhouding.

Nu de Lumia 910 als wild gerucht is afgeschoten, wordt het wel de vraag wat Nokia denkt te gaan presenteren tijdens het Mobile World Congress, eind deze maand. De Finse telefoonmaker is vastbesloten met zijn nieuwe Windows Phones marktaandeel terug te winnen op de smartphonemarkt. Tot nu toe zijn er drie toestellen gelanceerd: de Lumia 710, 800 en 900, en die laatste is alleen voor de LTE-netwerken in Amerika.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ginz -

   Ik acht de kans groter dat Typhone hierin gewoon een paar (foutieve) stappen te vroeg heeft gezet.

   Meestal zijn die webwinkels helemaal niet beter op de hoogte van nieuwe toestellen dan een bovengemiddeld geïnteresseerd persoon. Maar ze proberen gewoon heel vroeg nieuwe producten op hun website te hebben staan om zodoende potentiele klanten te trekken.

   1. Dominick -

    Dat klopt helemaal. Maar Typhone is wel een dochter van The Phone House, en die weet wel dingen vooraf vaak, dus kan ik me best voorstellen dat dat 'doorlekt' naar Typhone.

  2. bartvuijk -

   Het is ongebruikelijk om klinkklaar te ontkennen als het toch waar is. Dan is meestal 'geen commentaar' het antwoord dat je te horen krijgt. Anders wordt zo'n bedrijf, als de aankondiging van het eerder ontkende toestel toch komt, als een onbetrouwbare leugenaar beschouwd. Wat ook zo is.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters