'Nokia Lumia 910 met 12-megapixelcamera bestaat niet'

De onlangs via een Nederlandse retailer gelekte Nokia Lumia 910 met 12-megapixelcamera bestaat niet. Dat is door een Nokia-official gezegd op Twitter.

Nokia Lumia 910

De variant van de Lumia 900 zonder LTE maar met een verbeterde 12-megapixelcamera is bij Nokia niet bekend, aldus Damian Dinning van Nokia in antwoord op een vraag van een Nokia-fan op twitter. De geruchten, die de wereld in zijn geholpen door een Nederlandse site, zijn simpelweg onwaar, zo meldt GSM Arena.

Het gesprek op Twitter ging nog even verder over de Lumia 900. Die vorige maand tijdens de CES in Las Vegas door Nokia is onthuld voor de Amerikaanse markt. De Lumia 900 – die feitelijk een grotere Lumai 800 is, met een 4.3 inch scherm – heeft een camera met de ongebruikelijke resolutie van 8,7 megapixel, wat het toestel in staat stelt om breedbeeldopnamen in een hogere resolutie te maken van 16:9 in plaats van de gebruikelijke 4:3-verhouding.

Nu de Lumia 910 als wild gerucht is afgeschoten, wordt het wel de vraag wat Nokia denkt te gaan presenteren tijdens het Mobile World Congress, eind deze maand. De Finse telefoonmaker is vastbesloten met zijn nieuwe Windows Phones marktaandeel terug te winnen op de smartphonemarkt. Tot nu toe zijn er drie toestellen gelanceerd: de Lumia 710, 800 en 900, en die laatste is alleen voor de LTE-netwerken in Amerika.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ginz -

   Ik acht de kans groter dat Typhone hierin gewoon een paar (foutieve) stappen te vroeg heeft gezet.

   Meestal zijn die webwinkels helemaal niet beter op de hoogte van nieuwe toestellen dan een bovengemiddeld geïnteresseerd persoon. Maar ze proberen gewoon heel vroeg nieuwe producten op hun website te hebben staan om zodoende potentiele klanten te trekken.

   1. Dominick -

    Dat klopt helemaal. Maar Typhone is wel een dochter van The Phone House, en die weet wel dingen vooraf vaak, dus kan ik me best voorstellen dat dat 'doorlekt' naar Typhone.

  2. bartvuijk -

   Het is ongebruikelijk om klinkklaar te ontkennen als het toch waar is. Dan is meestal 'geen commentaar' het antwoord dat je te horen krijgt. Anders wordt zo'n bedrijf, als de aankondiging van het eerder ontkende toestel toch komt, als een onbetrouwbare leugenaar beschouwd. Wat ook zo is.

Huawei Mate 10 Lite review uitgelicht

Waarom elk smartphonescherm er anders uit ziet lees verder

Android

Vier redenen waarom Android gebruikers nu overstappen naar de iPhone lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

Deze vijf boosdoeners slurpen jouw smartphone batterij snel leeg lees verder

Sony toestel 2028 smartphone design

Foto’s van Sony’s full-screen smartphone gelekt: iPhone X-killer? lees verder

Xiaomi Redmi 5 Plus

Huawei P11 kopieert meest controversiële feature iPhone X lees verder

iPhone X krijgt goedkopere iPhone 9 versie

iPhone 9 komt met Face ID, maar is steviger en goedkoper dan iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters