'Nokia Lumia 910 met 12-megapixelcamera bestaat niet'

De onlangs via een Nederlandse retailer gelekte Nokia Lumia 910 met 12-megapixelcamera bestaat niet. Dat is door een Nokia-official gezegd op Twitter.

Nokia Lumia 910

De variant van de Lumia 900 zonder LTE maar met een verbeterde 12-megapixelcamera is bij Nokia niet bekend, aldus Damian Dinning van Nokia in antwoord op een vraag van een Nokia-fan op twitter. De geruchten, die de wereld in zijn geholpen door een Nederlandse site, zijn simpelweg onwaar, zo meldt GSM Arena.

Het gesprek op Twitter ging nog even verder over de Lumia 900. Die vorige maand tijdens de CES in Las Vegas door Nokia is onthuld voor de Amerikaanse markt. De Lumia 900 – die feitelijk een grotere Lumai 800 is, met een 4.3 inch scherm – heeft een camera met de ongebruikelijke resolutie van 8,7 megapixel, wat het toestel in staat stelt om breedbeeldopnamen in een hogere resolutie te maken van 16:9 in plaats van de gebruikelijke 4:3-verhouding.

Nu de Lumia 910 als wild gerucht is afgeschoten, wordt het wel de vraag wat Nokia denkt te gaan presenteren tijdens het Mobile World Congress, eind deze maand. De Finse telefoonmaker is vastbesloten met zijn nieuwe Windows Phones marktaandeel terug te winnen op de smartphonemarkt. Tot nu toe zijn er drie toestellen gelanceerd: de Lumia 710, 800 en 900, en die laatste is alleen voor de LTE-netwerken in Amerika.

Bron: GSM Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters