'Nokia Lumia 910 met 12-megapixelcamera bestaat niet'

De onlangs via een Nederlandse retailer gelekte Nokia Lumia 910 met 12-megapixelcamera bestaat niet. Dat is door een Nokia-official gezegd op Twitter.

Nokia Lumia 910

De variant van de Lumia 900 zonder LTE maar met een verbeterde 12-megapixelcamera is bij Nokia niet bekend, aldus Damian Dinning van Nokia in antwoord op een vraag van een Nokia-fan op twitter. De geruchten, die de wereld in zijn geholpen door een Nederlandse site, zijn simpelweg onwaar, zo meldt GSM Arena.

Het gesprek op Twitter ging nog even verder over de Lumia 900. Die vorige maand tijdens de CES in Las Vegas door Nokia is onthuld voor de Amerikaanse markt. De Lumia 900 – die feitelijk een grotere Lumai 800 is, met een 4.3 inch scherm – heeft een camera met de ongebruikelijke resolutie van 8,7 megapixel, wat het toestel in staat stelt om breedbeeldopnamen in een hogere resolutie te maken van 16:9 in plaats van de gebruikelijke 4:3-verhouding.

Nu de Lumia 910 als wild gerucht is afgeschoten, wordt het wel de vraag wat Nokia denkt te gaan presenteren tijdens het Mobile World Congress, eind deze maand. De Finse telefoonmaker is vastbesloten met zijn nieuwe Windows Phones marktaandeel terug te winnen op de smartphonemarkt. Tot nu toe zijn er drie toestellen gelanceerd: de Lumia 710, 800 en 900, en die laatste is alleen voor de LTE-netwerken in Amerika.

Bron: GSM Arena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters