Nokia Lumia 920 doorslaand succes

Nokia zou al meer dan 2,5 miljoen exemplaren van het nieuwe topmodel Lumia 920 hebben verkocht. Daarmee heeft het Finse bedrijf eindelijk weer eens een goedverkopend toestel in handen.

Nokia Lumia 920 hands-on

De Chinese afdeling van Yahoo weet te melden dat het Windows Phone 8-toestel een zeer grote vraag van consumenten ontmoet. In veel winkels is de telefoon uitverkocht. Eerder meldden wij al dat in Duitsland geen Lumia 920 meer is te vinden, en ook bij Amerikaanse winkelketens loopt het heel hard met de telefoon.

De Chinese nieuwssite meldt nu dat Nokia in twintig dagen tijd al 2,5 miljoen exemplaren van het topmodel heeft verkocht. Dat is een bijzonder resultaat, zeker gezien de slechte verkoopcijfers van eerdere Lumia-telefoons en de laatste generaties Symbiantelefoons. De laatste telefoon van Nokia die zo’n succes had, was de N95.

De 2,5 miljoen verkochte exemplaren van de Lumia 920 die in nog geen drie weken tijd aan consumenten zijn verkocht, staan in schril contrast met de 2,9 miljoen Lumiatelefoons – van alle types – die in het kwartaal daarvoor wereldwijd zijn weggezet.

Bron: WM Poweruser

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters