Nokia Lumia 920 doorslaand succes

Nokia zou al meer dan 2,5 miljoen exemplaren van het nieuwe topmodel Lumia 920 hebben verkocht. Daarmee heeft het Finse bedrijf eindelijk weer eens een goedverkopend toestel in handen.

Nokia Lumia 920 hands-on

De Chinese afdeling van Yahoo weet te melden dat het Windows Phone 8-toestel een zeer grote vraag van consumenten ontmoet. In veel winkels is de telefoon uitverkocht. Eerder meldden wij al dat in Duitsland geen Lumia 920 meer is te vinden, en ook bij Amerikaanse winkelketens loopt het heel hard met de telefoon.

De Chinese nieuwssite meldt nu dat Nokia in twintig dagen tijd al 2,5 miljoen exemplaren van het topmodel heeft verkocht. Dat is een bijzonder resultaat, zeker gezien de slechte verkoopcijfers van eerdere Lumia-telefoons en de laatste generaties Symbiantelefoons. De laatste telefoon van Nokia die zo’n succes had, was de N95.

De 2,5 miljoen verkochte exemplaren van de Lumia 920 die in nog geen drie weken tijd aan consumenten zijn verkocht, staan in schril contrast met de 2,9 miljoen Lumiatelefoons – van alle types – die in het kwartaal daarvoor wereldwijd zijn weggezet.

Bron: WM Poweruser

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters