Nokia Lumia 920 doorslaand succes

Nokia zou al meer dan 2,5 miljoen exemplaren van het nieuwe topmodel Lumia 920 hebben verkocht. Daarmee heeft het Finse bedrijf eindelijk weer eens een goedverkopend toestel in handen.

Nokia Lumia 920 hands-on

De Chinese afdeling van Yahoo weet te melden dat het Windows Phone 8-toestel een zeer grote vraag van consumenten ontmoet. In veel winkels is de telefoon uitverkocht. Eerder meldden wij al dat in Duitsland geen Lumia 920 meer is te vinden, en ook bij Amerikaanse winkelketens loopt het heel hard met de telefoon.

De Chinese nieuwssite meldt nu dat Nokia in twintig dagen tijd al 2,5 miljoen exemplaren van het topmodel heeft verkocht. Dat is een bijzonder resultaat, zeker gezien de slechte verkoopcijfers van eerdere Lumia-telefoons en de laatste generaties Symbiantelefoons. De laatste telefoon van Nokia die zo’n succes had, was de N95.

De 2,5 miljoen verkochte exemplaren van de Lumia 920 die in nog geen drie weken tijd aan consumenten zijn verkocht, staan in schril contrast met de 2,9 miljoen Lumiatelefoons – van alle types – die in het kwartaal daarvoor wereldwijd zijn weggezet.

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. hanszw -

  De 920 komt voor mij in de plaats van de Galaxy note 2, daar ik ook al zeer tevreden was over de Lumia 800 en 900. Die zogenaamde slechte verkoopcijfers van de Lumia 800: ze hebben verkocht wat de doelstelling was en bovendien was de Lumia 800 maar in een beperkt aantal landen beschikbaar.

   1. johnmalcolm -

    Misschien omdat ie hier nog niet uit is? 😉

    Overigens schijnt de 822 het ook goed te doen bij Verizon.

   2. johnmalcolm -

    Ik ken er wel die 'm willen hebben, maar ik volg het meer van de (particuliere) investeerderskant. Ik wil hem zelf ook wel trouwens, terwijl ik al 4 jaar tevreden ben met mijn inmiddels 2e iPhone. Hangt een beetje van het aangeboden abonnement af. Zit nog steeds met 30 euro all-in abonnement en dat moet je niet te makkelijk opgeven bij T-mobile.

   3. Danijel -

    Hoor idd van meer mensen dat ze niet van hun huidig abo af willen ivm slechtere voorwaarden van nieuw abo. Shit happens..

   4. johnmalcolm -

    Optie is een toestel los te kopen, bellen doe ik mobiel nauwelijks, vooral vanwege slechte ontvangst waar ik woon (belminuten en sms gaan na 2 maanden de prullenbak in) en mobiel internetten gaat vooral via wifi.
    Mijn vriendin en ik hebben 1000 euro aan ongebruikte belminuten.

   5. bartvuijk -

    Ik mocht zo'n drie jaar geleden van T-Mobile na een maand een tweejarig contract ontbinden vanwege de bewezen slechte dekking in en rond mijn wijk. Telefoon inleveren en klaar. Andere provider kiezen 😉

    On topic: WP8 lijkt op dit plaatje wel een Mondriaanschilderij.

   6. Wietse-0803 -

    Sinds wanneer groeit het geld bij mensen op de rug? Nieuw toestel = kopen, gaat bij de meeste mensen niet op.

   7. johnmalcolm -

    Amerikanen zijn toch al koopgek, maar sommigen hebben gewoon een iPhone, Android en nu dus W8, gewoon omdat ze het leuk vinden. In de US kun je ook complete familieabonnementen afsluiten.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters