Nokia Lumia 920 en Lumia 820 vanaf november beschikbaar

Nokia heeft in Duitsland bekend gemaakt dat de Lumia 920 en Lumia 820 vanaf november verkrijgbaar zullen zijn. De Lumia 920 krijgt een adviesprijs van 649 euro mee.

Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 820

Middels een persbericht heeft de fabrikant dan eindelijk haar prijsstelling en leverdatum bekend gemaakt voor de Lumia 920 en de Lumia 820. Het persbericht is alleen in Duitsland rondgestuurd, maar de kans is groot dat rond die tijd het toestel ook in Nederland beschikbaar zal zijn. Volgens de fabrikant zal het toestel vanaf november de verkoop in gaan met uiteraard Windows Phone 8, iets dat erop duidt dat het OS vanaf 26 oktober ook gelanceerd zal gaan worden door Microsoft.

Nokia vraagt in Duitsland 649 euro voor de Lumia 920. De Lumia 820 is een stukje goedkoper met zijn 499 euro. Beide toestellen werden onlangs door Nokia officieel gemaakt, maar afgezien van de specificaties kon de fabrikant er nog weinig over melden. Inmiddels zijn alle belangrijke gegevens bekend van beide telefoons.

De Nokia Lumia 920 met PureView zal het nieuwe paradepaardje van de fabrikant gaan worden. De specificaties van de Lumia 920 zijn dan ook een stuk indrukwekkender dan die van zijn voorganger. Zo zal er een 1.5GHz dualcore Qualcomm S4-processor in het apparaat draaien. Deze S4-processor beschikt over de snelle Krait-core die met gemak de huidige quadcore-processors aan kan. Ook zal er 1GB aan ram aanwezig zijn en zal het 4.5-inch scherm een resolutie van 1280×768 pixels mee gaan krijgen. Tevens heeft Nokia ervoor gezorgd dat er 32GB interngeheugen aanwezig zal zijn. NFC zal ook standaard ingebouwd zijn in de Lumia 920.

De Lumia 820 zal het midrange-segment gaan bedienen en dit toestel zal in maar liefst zeven kleuren beschikbaar gaan komen. Het toestel beschikt over een 4.3-inch scherm zonder HD-resolutie, het aantal pixels meet 800×480 pixels. Wel kan deze ook draadloos opgeladen worden, al moet je het dock wel los bijkopen. Het toestel heeft de zelfde 1.5GHz dualcore S4-processor mee gekregen als zijn grotere broer. Ook is er 1GB aan ram aanwezig in deze variant. Echter is de camera 8-megapixels sterk en is er geen PureView-technologie aanwezig. Dit toestel moet dan ook het midden van de markt gaan bedienen. Het toestel heeft daarnaast een 1650mAh batterij mee gekregen die ook draadloos opgeladen kan worden.

Onze eerste ervaring met de Nokia Lumia 920 kun je hier lezen en onze ervaring met de Lumia 820 is hier terug te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters