Nokia Lumia 920 en Lumia 820 vanaf november beschikbaar

Nokia heeft in Duitsland bekend gemaakt dat de Lumia 920 en Lumia 820 vanaf november verkrijgbaar zullen zijn. De Lumia 920 krijgt een adviesprijs van 649 euro mee.

Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 820

Middels een persbericht heeft de fabrikant dan eindelijk haar prijsstelling en leverdatum bekend gemaakt voor de Lumia 920 en de Lumia 820. Het persbericht is alleen in Duitsland rondgestuurd, maar de kans is groot dat rond die tijd het toestel ook in Nederland beschikbaar zal zijn. Volgens de fabrikant zal het toestel vanaf november de verkoop in gaan met uiteraard Windows Phone 8, iets dat erop duidt dat het OS vanaf 26 oktober ook gelanceerd zal gaan worden door Microsoft.

Nokia vraagt in Duitsland 649 euro voor de Lumia 920. De Lumia 820 is een stukje goedkoper met zijn 499 euro. Beide toestellen werden onlangs door Nokia officieel gemaakt, maar afgezien van de specificaties kon de fabrikant er nog weinig over melden. Inmiddels zijn alle belangrijke gegevens bekend van beide telefoons.

De Nokia Lumia 920 met PureView zal het nieuwe paradepaardje van de fabrikant gaan worden. De specificaties van de Lumia 920 zijn dan ook een stuk indrukwekkender dan die van zijn voorganger. Zo zal er een 1.5GHz dualcore Qualcomm S4-processor in het apparaat draaien. Deze S4-processor beschikt over de snelle Krait-core die met gemak de huidige quadcore-processors aan kan. Ook zal er 1GB aan ram aanwezig zijn en zal het 4.5-inch scherm een resolutie van 1280×768 pixels mee gaan krijgen. Tevens heeft Nokia ervoor gezorgd dat er 32GB interngeheugen aanwezig zal zijn. NFC zal ook standaard ingebouwd zijn in de Lumia 920.

De Lumia 820 zal het midrange-segment gaan bedienen en dit toestel zal in maar liefst zeven kleuren beschikbaar gaan komen. Het toestel beschikt over een 4.3-inch scherm zonder HD-resolutie, het aantal pixels meet 800×480 pixels. Wel kan deze ook draadloos opgeladen worden, al moet je het dock wel los bijkopen. Het toestel heeft de zelfde 1.5GHz dualcore S4-processor mee gekregen als zijn grotere broer. Ook is er 1GB aan ram aanwezig in deze variant. Echter is de camera 8-megapixels sterk en is er geen PureView-technologie aanwezig. Dit toestel moet dan ook het midden van de markt gaan bedienen. Het toestel heeft daarnaast een 1650mAh batterij mee gekregen die ook draadloos opgeladen kan worden.

Onze eerste ervaring met de Nokia Lumia 920 kun je hier lezen en onze ervaring met de Lumia 820 is hier terug te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters