Nokia maakt de E65 goedkoper voor de kerst

Nokia heeft bekendgemaakt dat het de E65 ruim 15% goedkoper gaat maken om zo de kerst verkopen te optimaliseren. Echter zagen veel analisten dit al aankomen waardoor het aandeel Nokia ongemoeid bleef.

Volgens de marktvorsers was de prijsverlaging weliswaar opvallend groot, maar kwam deze toch niet helemaal onverwacht. De meeste fabrikanten van mobiele telefoons zijn zich namelijk aan het voorbereiden op de feestelijke decembermaand en passen daarom nu alvast de prijzen aan, meldt Reuters.

Volgens Nokia is de prijsverlaging van vijftien procent onderdeel van de normale procedure om producten goedkoper te maken als ze meer dan zes maanden op de markt zijn. Om dezelfde reden heeft het bedrijf ook de prijzen van de E61i, de N73 en de N73 Music met enkele procenten verlaagd, aldus een woordvoerster van Nokia.

In het tweede kwartaal van dit jaar heeft Nokia ruim een miljoen E65’s verkocht, waarmee het een van de drie best verkopende toestellen van het Finse bedrijf was. De resultaten over het derde kwartaal worden volgende week gepubliceerd, maar analisten verwachten dat de verkopen van de E65 onverminderd goed zijn.

E65 Mocca Silver1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via