Nokia maakt de E65 goedkoper voor de kerst

Nokia heeft bekendgemaakt dat het de E65 ruim 15% goedkoper gaat maken om zo de kerst verkopen te optimaliseren. Echter zagen veel analisten dit al aankomen waardoor het aandeel Nokia ongemoeid bleef.

Volgens de marktvorsers was de prijsverlaging weliswaar opvallend groot, maar kwam deze toch niet helemaal onverwacht. De meeste fabrikanten van mobiele telefoons zijn zich namelijk aan het voorbereiden op de feestelijke decembermaand en passen daarom nu alvast de prijzen aan, meldt Reuters.

Volgens Nokia is de prijsverlaging van vijftien procent onderdeel van de normale procedure om producten goedkoper te maken als ze meer dan zes maanden op de markt zijn. Om dezelfde reden heeft het bedrijf ook de prijzen van de E61i, de N73 en de N73 Music met enkele procenten verlaagd, aldus een woordvoerster van Nokia.

In het tweede kwartaal van dit jaar heeft Nokia ruim een miljoen E65’s verkocht, waarmee het een van de drie best verkopende toestellen van het Finse bedrijf was. De resultaten over het derde kwartaal worden volgende week gepubliceerd, maar analisten verwachten dat de verkopen van de E65 onverminderd goed zijn.

E65 Mocca Silver1 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters