Nokia maakt de X7 bekend met Symbian^3 – Update

De provider Three heeft vroegtijdig de Nokia X7 bekend gemaakt. De producent zelf zal later op de dag ook de telefoon gaan aankondigen en een grote Symbian-update.

Nokia X7

De Engelse provider Three heeft vroegtijdig de Nokia X7 naar buiten gebracht. Het toestel was al veelvuldig uitgelekt in Amerika en zo is nu ook bevestigd dat de smartphone beschikt over een 8-megapixelcamera die voorzien is van twee led’s. Daarnaast zit er een 4-inch ClearBlack touchscreen in het toestel die we ondermeer van de Nokia E7-00 kennen.

De X7 is een multimedia-telefoon en dat houd in dat het gericht is op muziek en multimedia. Naar verwachting krijgt deze smartphone de nieuwe Symbian-software mee die later vandaag aangekondigd zal gaan worden. De update beschikt over een nieuwe browser die Flash 10 ondersteunt. Ook zit er in de telefoon 256MB Ram, 1GB rom en Wifi, Bluetooth en UMTS ontbreken tevens niet op deze X7. De camera kan video’s in 720p opnemen van de X7 en om deze grote videobestanden kwijt te kunnen kan er een 32GB geheugenkaart in het toestel gestoken worden.

De smartphone moet binnen twee maanden verkrijgbaar zijn en All About Phones kan alvast melden dat deze telefoon eind mei ook naar Nederland zal gaan komen. De prijs van de X7 is nog onbekend.

Update op 12/4/2011 om 10:20 uur:

Nokia Nederland heeft laten weten dat er nog geen data bekend zijn voor de X7 voor Nederland. Desondanks kan All About Phones wel melden dat het toestel eind mei, begin juni, naar Nederland zal gaan komen. De producent kon ook geen prijzen melden voor Nederland, maar in Europa moet het toestel ongeveer 440 euro ook gaan kosten.

Nokia X7

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. jzaa -

      ja jammer dat niet nokia ookt neit met de flow meegaat en een lookalike iphone maakt, maar gelukkeg is er samsung daarvoor.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters