Nokia maakt Symbian Belle bekend; komt naar alle Anna-smartphones

Producent Nokia heeft de volgende grote Symbian release openbaar gemaakt. Symbian Belle zal al eind dit jaar vrijgegeven gaan worden door de producent.

Symbian Belle is inmiddels al veelvuldig naar buiten gekomen en dus was het hoog tijd voor Nokia om de release van het OS officieel te maken. De opvolger van Symbian Anna, de update die net vorige week vrijgegeven is door Nokia, heeft een nog strakkere interface gekregen. Zo blijven alle icoontjes grotendeels het zelfde, maar wordt aan de interface een aantal belangrijke verbeteringen toegevoegd. Met de update kunnen namelijk widgets vrij geplaatst worden op het homescreen zonder dat deze aan een bepaald raster dienen te voldoen. Ook is er een nieuw dropdown menu toegevoegd voor notificaties en snelkoppelingen aan de bovenkant van het scherm. Dit menu is ook in het Android OS terug te vinden.

De update zal naar alle smartphones uitgerold gaan worden die over Symbian Anna kunnen beschikken. Zo zullen ondermeer de Nokia N8, Nokia E7, C7, C6-01, X7 en de E6 over de update gaan beschikken. Ook alle nieuwe Anna-smartphones krijgen de update vroeg of laat. De update zal aan het eind van het jaar via zowel een PC-update als een OTA-update door de fabrikant uitgerold worden.

Symbian Belle

 

Symbian Belle

 

Symbian Belle

 

Symbian Belle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bril -

    Ziet er goed uit en het lijkt een grote verbetering ten op zichtte van vorige versies! Nu hopen dat de crashes uitblijven. Nokia lijkt in ieder geval op de weg terug.

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters