Nokia maakt Symbian Belle bekend; komt naar alle Anna-smartphones

Producent Nokia heeft de volgende grote Symbian release openbaar gemaakt. Symbian Belle zal al eind dit jaar vrijgegeven gaan worden door de producent.

Symbian Belle is inmiddels al veelvuldig naar buiten gekomen en dus was het hoog tijd voor Nokia om de release van het OS officieel te maken. De opvolger van Symbian Anna, de update die net vorige week vrijgegeven is door Nokia, heeft een nog strakkere interface gekregen. Zo blijven alle icoontjes grotendeels het zelfde, maar wordt aan de interface een aantal belangrijke verbeteringen toegevoegd. Met de update kunnen namelijk widgets vrij geplaatst worden op het homescreen zonder dat deze aan een bepaald raster dienen te voldoen. Ook is er een nieuw dropdown menu toegevoegd voor notificaties en snelkoppelingen aan de bovenkant van het scherm. Dit menu is ook in het Android OS terug te vinden.

De update zal naar alle smartphones uitgerold gaan worden die over Symbian Anna kunnen beschikken. Zo zullen ondermeer de Nokia N8, Nokia E7, C7, C6-01, X7 en de E6 over de update gaan beschikken. Ook alle nieuwe Anna-smartphones krijgen de update vroeg of laat. De update zal aan het eind van het jaar via zowel een PC-update als een OTA-update door de fabrikant uitgerold worden.

Symbian Belle

 

Symbian Belle

 

Symbian Belle

 

Symbian Belle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bril -

    Ziet er goed uit en het lijkt een grote verbetering ten op zichtte van vorige versies! Nu hopen dat de crashes uitblijven. Nokia lijkt in ieder geval op de weg terug.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters