Nokia-medewerker: 'Lumia 900 is te upgraden naar Windows Phone Apollo'

Het is nog altijd onzeker of Microsoft de huidige lichting Windows Phones de update naar Windows Phone 8 ‘Apollo’ gunt, maar Nokia – de speciale partner van Microsoft – lijkt het al te weten. In ieder geval de Lumia 900 krijgt die update, liet een medewerker zich in een chatdiscussie met een gebruiker ontvallen.

Nokia Lumia 900 MWC 2012

In een screenshot is de chatdiscussie met de medewerker van Nokia Care vastgelegd. Die lijkt bijzonder zeker van zijn zaak.

Of hieruit daadwerkelijk mag worden afgeleid dat de Lumia 900 en wellicht nog andere toestellen de Apollo-update krijgen, is echter pas absoluut zeker als Microsoft daarover een officiële uitspraak doet. Het lijkt erop dat hierover wellicht op 20 juni meer over naar buiten zal komen, want dat is vermoedelijk de datum waarop Microsoft Windows Phone 8 officieel presenteert.

De Nokia Lumia 900 is het vlaggenschip van de fabrikant; het toestel heeft een scherm van 4,3 inch maar loopt nog wel op een singlecore processor.

Nokia-medewerker: 'Lumia 900 is te upgraden naar Windows Phone Apollo' nokiacarechatlogcrop1

 

Bron: WP Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. hanszw -

  Aan de andere kant is ook de huidige Skype applicatie bruikbaar gemaakt voor de Lumia 800, het belangrijkste is toch het internet bellen.

  1. Marc Eversdijk -

   Fout. De Lumia 800 mist een camera voor videobellen. Dat lijkt onbelangrijk, maar Microsoft heeft al aangegeven Skype dieper te gaan integreren in Windows Phone. Als Apollo hier het startschot voor is dan zou het zomaar kunnen dat de Lumia 800 niet meegaat. Videobellen is nu eenmaal een aantrekkelijk onderdeel van Skype.

   1. bartvuijk -

    Misschien, daar werd al eerder over gespeculeerd, komt er tegen die tijd een nieuwe 800 uit die wel een frontcamera heeft. Een move die te vergelijken is met de specbump die Androidfabrikanten gebruiken voor diverse topmodellen, om die een tijdje in de running te houden.

   2. Marc Eversdijk -

    Jij denkt niet dat de Lumia 900 die bump is (voor Europa dan, aangezien de Yanks de 800 niet zullen zien)? HTC heeft exact hetzelfde gedaan met de Desire en Desire HD. Samsung voerde in het verleden met de Galaxy S Plus inderdaad de specs wat op ten op zichtte van de Galaxy S.

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters