Nokia Mystic duikt op – Update

All About Phones heeft foto’s in handen gekregen van een nog onbekende Nokia. Het toestel zou de Nokia Mystic gaan heten en heeft dezelfde soort formfactor als de Nokia E72.

All About Phones heeft vandaag via de mailbox verschillende foto’s gekregen van een nieuwe Nokia. De Nokia Mystic is een telefoon die zonder informatie in onze mailbox belandde en er is dan ook weinig tot niets bekend over deze telefoon. De foto’s verwijzen naar een website, op deze site is echter niets te vinden over het toestel. Uit de foto’s is wel op te maken dat het toestel op Symbian 60 loopt en zo te zien op dezelfde versie als de Nokia E72. De telefoon krijgt een 5-megapixelcamera en beschikt over een volledig qwerty-toetsenbord. Wat opvalt is het design van het toestel dat er opvallend ouderwets uit ziet.

Eventuele prijzen en andere specificaties zijn op dit moment nog volledig onbekend. Ook de echte naam en type van het toestel zijn op dit moment nog niet bekend aangezien de bron geen verdere informatie kon verschaffen.

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Update op 6/01/2009 om 21:35:

Tien minuten voordat wij dit artikel publiceerde wist Engadget dezelfde foto’s te brengen van het toestel maar met een compleet ander watermerk. Er is jammer genoeg niet meer duidelijk geworden over de Mystic met deze nieuwe bron erbij.

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters