Nokia Mystic duikt op – Update

All About Phones heeft foto’s in handen gekregen van een nog onbekende Nokia. Het toestel zou de Nokia Mystic gaan heten en heeft dezelfde soort formfactor als de Nokia E72.

All About Phones heeft vandaag via de mailbox verschillende foto’s gekregen van een nieuwe Nokia. De Nokia Mystic is een telefoon die zonder informatie in onze mailbox belandde en er is dan ook weinig tot niets bekend over deze telefoon. De foto’s verwijzen naar een website, op deze site is echter niets te vinden over het toestel. Uit de foto’s is wel op te maken dat het toestel op Symbian 60 loopt en zo te zien op dezelfde versie als de Nokia E72. De telefoon krijgt een 5-megapixelcamera en beschikt over een volledig qwerty-toetsenbord. Wat opvalt is het design van het toestel dat er opvallend ouderwets uit ziet.

Eventuele prijzen en andere specificaties zijn op dit moment nog volledig onbekend. Ook de echte naam en type van het toestel zijn op dit moment nog niet bekend aangezien de bron geen verdere informatie kon verschaffen.

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Update op 6/01/2009 om 21:35:

Tien minuten voordat wij dit artikel publiceerde wist Engadget dezelfde foto’s te brengen van het toestel maar met een compleet ander watermerk. Er is jammer genoeg niet meer duidelijk geworden over de Mystic met deze nieuwe bron erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ginz -

    Nokia gebruikt zo goed als geen 4 in hun typenummers. Maar E65 is ook al gebruikt, dus die kan ook niet. E3x misschien? Cheapass QWERTY bar serie?

  2. bart vuijk -

    Ik vermoed dat het een goedkopere variant van de E72 is, zoals de E63 een goedkopere versie van de E71. De E71 die ik tot september vorig jaar had, was in luxe metaal uitgevoerd, had wifi en dat soort extra's en de E63 was goedkoper, van plastic en zonder wifi. Misschien is dit ook zoiets. Laten we 'm maar de E64 dopen.:)

  3. Paul -

    Ik vind hem eigenlijk best wanstaltig. Kan me niet indenken dat Nokia met zo'n lelijk toestel op de proppen gaat komen, misschien als goedkopere variant van de E72…

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters