Nokia Mystic duikt op – Update

All About Phones heeft foto’s in handen gekregen van een nog onbekende Nokia. Het toestel zou de Nokia Mystic gaan heten en heeft dezelfde soort formfactor als de Nokia E72.

All About Phones heeft vandaag via de mailbox verschillende foto’s gekregen van een nieuwe Nokia. De Nokia Mystic is een telefoon die zonder informatie in onze mailbox belandde en er is dan ook weinig tot niets bekend over deze telefoon. De foto’s verwijzen naar een website, op deze site is echter niets te vinden over het toestel. Uit de foto’s is wel op te maken dat het toestel op Symbian 60 loopt en zo te zien op dezelfde versie als de Nokia E72. De telefoon krijgt een 5-megapixelcamera en beschikt over een volledig qwerty-toetsenbord. Wat opvalt is het design van het toestel dat er opvallend ouderwets uit ziet.

Eventuele prijzen en andere specificaties zijn op dit moment nog volledig onbekend. Ook de echte naam en type van het toestel zijn op dit moment nog niet bekend aangezien de bron geen verdere informatie kon verschaffen.

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Nokia Mystic

 

Update op 6/01/2009 om 21:35:

Tien minuten voordat wij dit artikel publiceerde wist Engadget dezelfde foto’s te brengen van het toestel maar met een compleet ander watermerk. Er is jammer genoeg niet meer duidelijk geworden over de Mystic met deze nieuwe bron erbij.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters