Nokia N8-01 of 801 lekt, in een filmpje op een andere Nokia

Op de IFA in Berlijn zijn Griekse bloggers volgens GSM Arena op een wel heel opvallende manier de nog niet geopenbaarde Nokia N8-01, of 801, tegen het lijf gelopen. Namelijk in een filmpje op de daar wel gepresenteerde Nokia 700. Het toestel heeft een opvallend design.

Nokia N801

Daarmee is het nieuwe Symbian-vlaggenschip van Nokia voor het eerst uitgelekt. Het toestel in het filmpje ziet er, volgens GSM Arena, ‘smoking hot’ uit. In het filmpje dat de Grieken erover maakten, dat wij hieronder overnemen, is op 2.20 minuten te zien hoe het eruit ziet.

Wat er uit het filmpje opgemaakt kan worden, is dat de Nokia 801 – als we de nieuwe naamgeving van Nokia maar alvast aanhouden – een aluminium rand heeft onder het scherm, waarop de telefoonbedieningstoetsen zijn aangebracht. Het toestel is voorzien van Symbian Belle, de laatste versie van het besturingssysteem. Het scherm is waarschijnlijk een qHD exemplaar en als het echt de opvolger van de N8 is, zou het toestel een dijk van een camera moeten hebben.

Aanvullende geruchten maken melding van een 3.8 inch scherm en een 16-megapixelcamera.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robert Webbe -

    Ik ken het filmpje, het gaat over het gebruik van de NFC mogelijkheden. Nokia komt met een accessoire voor je bestaande stereo installatie (MD-20W), deze sluit je aan op een audio ingang. Vervolgens hoef je alleen nog maar je telefoon tegen deze accessoire te tikken en de muziek wordt vervolgens omgeleid naar je stereo via bluetooth (A2DP en AVRCP).

    Het toestel dat je ziet is puur ter illustratie, het lijkt me te ver gezocht om dit te zien als toekomstig model. Kijk maar bij 2:31, daar staat ook in het filmpje "Start using Nokia MD-20W?" in het display.

    De MD-20W is overigens nooit uitgekomen (zover ik weet), het nieuwe model is de [url=http://www.nokia.nl/md-310]MD-310[/url], filmpje staat hier: http://www.youtube.com/watch?v=DVxBYpaumzA
    In dit filmpje zie je dat slechts hoeft te tikken, volgens mij druk je dan op de Connect knop die in het midden zit waardoor er vanuit de MD-310 een verbinding tot stand wordt gebracht. En als je toestel NFC heeft (C7 en Windows Phones modellen) dan gaat het via NFC.

Huawei Mate 10 Lite review uitgelicht

Waarom elk smartphonescherm er anders uit ziet lees verder

Android

Vier redenen waarom Android gebruikers nu overstappen naar de iPhone lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

Deze vijf boosdoeners slurpen jouw smartphone batterij snel leeg lees verder

Sony toestel 2028 smartphone design

Foto’s van Sony’s full-screen smartphone gelekt: iPhone X-killer? lees verder

Xiaomi Redmi 5 Plus

Huawei P11 kopieert meest controversiële feature iPhone X lees verder

iPhone X krijgt goedkopere iPhone 9 versie

iPhone 9 komt met Face ID, maar is steviger en goedkoper dan iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters