Nokia N8 gaat de voorverkoop in voor 479 euro

Nokia is de voorverkoop gestart van haar nieuwe vlaggenschip genaamd de N8. Het toestel is in alle kleuren beschikbaar via de webwinkel van Nokia en het toestel moet 479 euro gaan kosten.

Nokia N8

Nokia is via haar webwinkel gestart met de voorverkoop van de Nokia. De fabrikant stelt via haar website alle kleuren van het toestel beschikbaar terwijl in de winkels slechts drie kleuren te koop zullen zijn, namelijk zwart, zilver en limoengroen. Het toestel moet volgens de fabrikant 479 euro gaan kosten via haar website. De levering van de nieuwe smartphone zal eind september beginnen in ons land.

Eerder al mochten we even met de N8 spelen tijdens een evenement van Nokia. Hierbij viel vooral de camera in erg goede aarde en ook het nieuwe besturingssysteem voelde een stuk vlotter aan dan voorheen. Vanavond zal Nokia in samenwerking met een paar websites, waaronder All About Phones, consumenten de gelegenheid bieden om als eerste met de nieuwe Nokia N8 te spelen. Dit event kun je volgen via Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. ikke -

  Hoezo achter. Er zit wel een 12mp camera in die revolutionair is en bovendien slim uitgewerkt, waar de standaard op 5mp ligt dus lijkt me net andersom. Daarnaast zeggen mhz niet veel en zit er een goede gpu in.

  en @ gast Maurice: hoezo nog op Symbian. Symbian ownt alle andere besturingssystemen op MW na…

 2. Eise -

  Maar je kan niet eens met ideal betalen. Belachelijk gewoon. Wat nou creditcards, my ass. Dit is op de NL winkel van Nokia toch echt niet normaal meer als je kijkt dat ideal veel meer voordelen biedt tov credit cards… Zucht…

 3. anoniempje -

  Vlaggenschip model? 680 mhz chip zit erin terwijl al een half jaar lang de standaard 1GHZ is, Nokia loopt een beetje achter de feiten aan de laatste tijd.

  Ook het Symbian systeem zal ze denk ik niet gaan redden…..

  1. michaelpb -

   Niet helemaal raar hoor. Mhz en Ghz zegt niet alles. Ligt vooral aan het ontwerp van alle circuits. Dat heb je ook met PC's. Ik ken hele dure A-merk pc's die met mindere specs veel sneller zijn dan top-specs B-merken. Geldt net zo voor audio-apparatuur. Een echt goede versterker van 25watt kun je helemaal open zetten zonder vervorming terwijl je veel goedkopere versterkers van 300 watt op de helft al niet meer aan kan horen.

   Over Symbian ben ik het wel deels met je eens. Echter is het meer de UI-beleving die ze niet goed voor elkaar hebben. Qua mogelijkheden is Symbian fantastisch. Ben benieuwd hoe het ontwikkelt (of sterft) 😛

Apple iPhone X 3D-sensor

‘Vijf dingen die we weten over de iPhones van volgend jaar’ lees verder

Lenovo P2

Vijf redenen om (niet) voor de Lenovo P2 te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters