Nokia N8 gaat vanaf september de verkoop in

Nokia heeft in Italie de Nokia N8 bestelbaar gemaakt voor klanten. Het toestel zal pas in september uitgeleverd gaan worden en moet 469 euro gaan opbrengen.

Nokia N8

Producent Nokia heeft in Italie haar nieuwe vlaggenschip de N8 bestelbaar gemaakt. Klanten kunnen het toestel reserveren via de Nokia-website van het land. In Nederland is een dergelijke reservering nog niet mogelijk echter heeft T-Mobile Duitsland hem wel al op haar site staan. De andere Europese landen moeten nog even wachten maar er is wel een goede indicatie wat de N8 moet gaan opbrengen. Nokia vraagt namelijk in Italie 469 euro voor het toestel wat relatief aan de lager kant is voor deze high-end smartphone. De prijzen van Nokia staan dan ook onder druk en als gevolg hiervan wist Nokia het afgelopen kwartaal minder winst te maken. Echter moet de N8 door zijn scherpe prijspaal ook een stuk beter gaan verkopen en Nokia verwacht dan ook dat het toestel veel zal gaan brengen met haar Symbian^3 OS.

Halverwege augustus mag All About Phones zelf een dagje met de Nokia N8 gaan spelen in Nederland. Het toestel zal volgens Nokia inderdaad ergens in september gaan landen en zal in meerdere kleuren beschikbaar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gastKJ -

  Ik ben bang dat dit toestel ook weer niet blijft "staan" wanneer je met de zelfontspanner een foto probeert te maken.
  Alleen misschien bij "staande" :Y foto's

  Ik heb met mijn N82 dit probleem ook al gehad.
  Snappen ze dat niet bij Nokia?

 2. Tjeerd12 -

  Inmiddels is bekend dat vanaf 25 augustus de N8 te pre-orderen is in Nederland via de Nokia website. En dat enkel de kleuren zwart en zilver leverbaar zullen zijn.

 3. gast LJ -

  Zal ook wel weer een flop worden die eerst met veel bombarie wordt aangeprezen. Heb nu de N900 en laten ze ook mooi doodbloeden terwijl dit toch een toestel moest gaan worden nou nou… Jammer van Nokia, stap denk ik na 10 jaar Nokia toch maar over op Android..

 4. henk janse -

  de charme zit bij android in de market en de grote hoeveelheid aan apps in diverse talen. ik denk dat dat een probleem is en word voor nokia. ondanks de apps contest e.d.

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters