Nokia N8 gaat vanaf september de verkoop in

Nokia heeft in Italie de Nokia N8 bestelbaar gemaakt voor klanten. Het toestel zal pas in september uitgeleverd gaan worden en moet 469 euro gaan opbrengen.

Nokia N8

Producent Nokia heeft in Italie haar nieuwe vlaggenschip de N8 bestelbaar gemaakt. Klanten kunnen het toestel reserveren via de Nokia-website van het land. In Nederland is een dergelijke reservering nog niet mogelijk echter heeft T-Mobile Duitsland hem wel al op haar site staan. De andere Europese landen moeten nog even wachten maar er is wel een goede indicatie wat de N8 moet gaan opbrengen. Nokia vraagt namelijk in Italie 469 euro voor het toestel wat relatief aan de lager kant is voor deze high-end smartphone. De prijzen van Nokia staan dan ook onder druk en als gevolg hiervan wist Nokia het afgelopen kwartaal minder winst te maken. Echter moet de N8 door zijn scherpe prijspaal ook een stuk beter gaan verkopen en Nokia verwacht dan ook dat het toestel veel zal gaan brengen met haar Symbian^3 OS.

Halverwege augustus mag All About Phones zelf een dagje met de Nokia N8 gaan spelen in Nederland. Het toestel zal volgens Nokia inderdaad ergens in september gaan landen en zal in meerdere kleuren beschikbaar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gastKJ -

  Ik ben bang dat dit toestel ook weer niet blijft "staan" wanneer je met de zelfontspanner een foto probeert te maken.
  Alleen misschien bij "staande" :Y foto's

  Ik heb met mijn N82 dit probleem ook al gehad.
  Snappen ze dat niet bij Nokia?

 2. Tjeerd12 -

  Inmiddels is bekend dat vanaf 25 augustus de N8 te pre-orderen is in Nederland via de Nokia website. En dat enkel de kleuren zwart en zilver leverbaar zullen zijn.

 3. gast LJ -

  Zal ook wel weer een flop worden die eerst met veel bombarie wordt aangeprezen. Heb nu de N900 en laten ze ook mooi doodbloeden terwijl dit toch een toestel moest gaan worden nou nou… Jammer van Nokia, stap denk ik na 10 jaar Nokia toch maar over op Android..

 4. henk janse -

  de charme zit bij android in de market en de grote hoeveelheid aan apps in diverse talen. ik denk dat dat een probleem is en word voor nokia. ondanks de apps contest e.d.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters