Nokia N8 kampt met problemen

Steeds meer exemplaren van de Nokia N8-00 beginnen wereldwijd uit te vallen. Volgens Eldar Murtazin van Mobile-Review zullen alle N8’s het vroeg of laat begeven, Nokia zelf houdt het op problemen met een klein deel van alle toestellen.

Nokia N8-00 piano

De Nokia N8-00 moet de grote comeback betekenen voor de Finse fabrikant, maar dat blijkt niet probleemloos te gaan. Hoewel veel mensen tevreden zijn met hun toestel en ook wij de positieve punten van de N8 zeker inzagen, duiken er nu flinke problemen op met de telefoon.

Verschillende gebruikers melden problemen met hun N8. Het toestel zou na dataoverdracht of opladen opeens niets meer doen, wat natuurlijk erg kwalijk is voor een nieuwe smartphone van een flink aantal honderden euro’s.

Volgens Eldar Murtazin, de man die soms briljante uitspraken doet en soms niet eens in de buurt komt van de waarheid, is het probleem bij alle exemplaren van de N8 die in omloop zijn aanwezig. Inmiddels is Nokia zelf ook met een statement gekomen, waarin het bedrijf zegt dat er slechts een klein aantal toestellen door het probleem geplaagd worden. Bezitters van het toestel dat problemen vertoont moeten volgens Nokia zo snel mogelijk contact opnemen met een servicepunt.

Hoeveel telefoons echt aangetast worden door dit probleem zal ongetwijfeld in het midden liggen, maar feit blijft wel dat het Nokia in ieder geval niet gaat helpen weer een goed imago op te bouwen. Bijkomende pech voor Nokia is dat de C7-00 dit probleem wellicht ook heeft. Hoewel daar niet veel meldingen van zijn, heeft Ron Smeets van Mobile Cowboys hetzelfde probleem met zijn reviewtoestel.

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters