Nokia N8 kampt met problemen

Steeds meer exemplaren van de Nokia N8-00 beginnen wereldwijd uit te vallen. Volgens Eldar Murtazin van Mobile-Review zullen alle N8’s het vroeg of laat begeven, Nokia zelf houdt het op problemen met een klein deel van alle toestellen.

Nokia N8-00 piano

De Nokia N8-00 moet de grote comeback betekenen voor de Finse fabrikant, maar dat blijkt niet probleemloos te gaan. Hoewel veel mensen tevreden zijn met hun toestel en ook wij de positieve punten van de N8 zeker inzagen, duiken er nu flinke problemen op met de telefoon.

Verschillende gebruikers melden problemen met hun N8. Het toestel zou na dataoverdracht of opladen opeens niets meer doen, wat natuurlijk erg kwalijk is voor een nieuwe smartphone van een flink aantal honderden euro’s.

Volgens Eldar Murtazin, de man die soms briljante uitspraken doet en soms niet eens in de buurt komt van de waarheid, is het probleem bij alle exemplaren van de N8 die in omloop zijn aanwezig. Inmiddels is Nokia zelf ook met een statement gekomen, waarin het bedrijf zegt dat er slechts een klein aantal toestellen door het probleem geplaagd worden. Bezitters van het toestel dat problemen vertoont moeten volgens Nokia zo snel mogelijk contact opnemen met een servicepunt.

Hoeveel telefoons echt aangetast worden door dit probleem zal ongetwijfeld in het midden liggen, maar feit blijft wel dat het Nokia in ieder geval niet gaat helpen weer een goed imago op te bouwen. Bijkomende pech voor Nokia is dat de C7-00 dit probleem wellicht ook heeft. Hoewel daar niet veel meldingen van zijn, heeft Ron Smeets van Mobile Cowboys hetzelfde probleem met zijn reviewtoestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. rudy -

  mijn nokia n8 was mijn stomste aankoop ooit.niets dan problemen mee.500euro betaald voor een speelgoedtelefoon .no nokia for me.

 2. Alex -

  Mijn Nokia N8 is ermee gestopt en net dat ik in Argentinie ben voor vakantie. Ik baal ontzettend van dit feit. Nu maar alternatieve oplossingen zoeken. Om als nog bereikbaar te kunnen zijn.

  Thanks 2 Nokia.

 3. Robert -

  Vanavond viel mijn tweede N8 uit. Deze is 3 weken meegegaan, de vorige een dag (zie 16 december..). Ik ben toen goed geholpen in de winkel. Ben benieuwd hoe ik nu zal worden geholpen. Voor mij geen Nokia mee. Als een product niet uitontwikkeld is, breng het dan niet op de markt!

 4. sualk -

  Nokia N8 gekocht.Na 10 dagen uitgevallen en niet meer aan de praat gekregen/Nu opgestuurd naar Nokia.Gaat 3-4 weken duren.Je koopt een toestel voor 500 Euro en houdt het geen 14 dagen vol.VOOR MIJ GEEN NOKIA MEER11111

 5. Jeanette -

  Mijn Nokia N8 heeft veel problemen. Ook na softwarupdate bij Nokia zelf. Nu doet hij niets meer. Ook niet na opladen. Nog nooit zo'n slecht apparaat gehad.

 6. Robert -

  IK heb vandaag een N8 gekocht. Ik heb nu al weer spijt. Na een kwartiel viel hij uit en was niet meer aan te kijgen. Ook niet na opladen. Bagger!

 7. C6-user -

  Niet alleen de N8 en C7 hebben dit probleem. Ik ben al aan m'n 4e C6-00 bezig, de andere 3 zijn binnen 24 uur teruggezonden. Zelfde probleem. Morgen gaat nummer 4 retour. Voor mij NO Nokia meer…

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters