Nokia N8 kan talloze keren een val van bijna twee meter hoog aan

Momenteel circuleert weer zo’n filmpje op internet waarbij peperdure smartphones worden vernield. Geroosterd op een grill. Dergelijke tests doen ze nou nooit met een Nokia. Want dat doet Nokia namelijk zelf al, zoals te zien is op een filmpje dat de Finse fabrikant zelf schoot.

n888

Nokia’s nieuwe vlaggenschip N8-00 is door en door getest, voordat het apparaat in de borst- of broekzak van de gebruiker terecht komt. Zo meldt de website symbian-freak. Elk toestel wordt onderworpen aan tweehonderd tests voordat het apparaat wordt goedgekeurd voor de verkoop. Er circuleerde al een filmpje waarbij een Nokia 5800 in een wasmachine wordt gestopt, en dat overleeft.

De Nokia N8 moet dus ook aan dat soort tests geloven. Op het filmpje is te zien hoe twee werkende Nokia N8’s in een kast van pakweg 1,75 meter hoog worden gelegd. Vervolgens gaat die kast draaien om een spil. Twee minuten lang, keer op keer, kletteren de dure smartphones van de ene kant naar de andere. Van borstzak-hoogte, zeg maar.

Voor wie onvoldoende sterke zenuwen heeft om het filmpje te bekijken, vertellen we de uitkomst maar vast: de Nokia’s komen zonder ook maar één krasje uit de test. Maar het einde is wat onbevredigend. Want ze worden er door een laborante weer ingelegd, en hoe die tweede ronde afloopt, wordt niet in beeld gebracht. Maar Nokia heeft zijn reputatie van uiterst stevige hardware-fabrikant weer waargemaakt.

Bron: symbian-freak

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters