Nokia N8 krijgt een preview aangemeten

Mobile-Review heeft het nieuwe vlaggenschip van Nokia, de N8, een preview aangemeten. De eerste foto’s van het toestel zijn inmiddels online gezet en daaruit is ook de 12-megapixelcamera en de HDMI-uitgang te onttrekken.

De eigenaar van Mobile-Review, Eldar Murtazin, heeft weer eens van zich laten horen met een kleine preview van de nog onaangekondigde Nokia N8. De N8 zal later deze week aangekondigd worden, zo weten onze bronnen te melden, maar Mobile-Review heeft voor de tweede keer achter elkaar het vlaggenschip van de producent vroeg ontmaskert. De N8 valt op door twee zaken. Allereerst zit er een flinke camera in het toestel dat maar liefst 12-megapixels telt en dat is voor het eerst dat Nokia het zo hoog opzoekt. Uiteraard is de lens door Carl Zeiss gefabriceerd wat voor extra scherpte zou moeten zorgen. Het tweede dat opvalt aan de N8 is de HDMI-uitgang wat bedoeld is om het toestel op een LCD aan te sluiten en hoogwaardige video’s weer te geven die geschoten zijn met het toestel. De N8 wordt de eerste telefoon die voorzien is van een HDMI-aansluiting die in massaproductie zal gaan.

Murtazin weet in zijn preview te vermelden dat hij gemengde gevoelens over de N8 heeft. Zo is hij niet tevreden over de Symbian^3 interface die relatief weinig vooruitgang heeft geboekt tegenover Symbian^1. Zo is het menu het zelfde gebleven en is de ervaring nog steeds niet om over naar huis te schrijven. De Nokia N8 zal donderdag of vrijdag officieel aangekondigd gaan worden.

Nokia N8

 

Nokia N8

 

Nokia N8

 

Nokia N8 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters