'Nokia N8 wordt eerste 12-megapixeltelefoon van Nokia'

Een Franse website zou informatie verkregen hebben over een nieuwe Nokia-telefoon en daarnaast nog eens info over de rebranding van de aanduidingen voor de telefoons van Nokia. De volgende high-end multimedia-telefoon wordt de Nokia N8.

Symbian^3

Een Franse website heeft informatie verkregen over interessante geruchten rondom Nokia. Zo zou de fabrikant de huidige hernoeming van haar types door gaan zetten over de hele linie. Allereerst krijgen we de C-series waar onlangs al het één en ander over uitgelekt was. De C-series zijn bedoeld voor de low-end tot mid-range telefoons en voornamelijk bedoeld om te bellen. Hierna komt de X-serie die op entertainment gericht is en uiteraard met name muziek aangezien Comes With Music hierbij vaak verkocht zal gaan worden. Dan krijgen we de E-series die voor de zakelijke gebruikers zijn en hierin ligt uiteraard de nadruk op e-mailen. Voor de high-end heeft Nokia nog steeds de N-series in petto staan echter wat opvallend is, is dat ook de S-series er aan zou komen die uiterst high-end zouden zijn en waarbij de telefoons in beperkte oplages geproduceerd zouden gaan worden. Je moet dan denken aan telefoon zoals de Nokia 8800-series.

De site wist ook nog melding te maken over de verschillen in de nieuwe C-serie telefoons. Zo zal de C5-00 het basis model gaan worden met GPS er standaard in. De eerste hiervan is al gelekt als de C5 en moet in juni in de schappen liggen. Hierna krijgen we de C3-00 die op S40 zou gaan draaien met een Qwerty-toetsenbord eronder waarbij er ook mee ge-e-maild kan worden. Hierna zou de C5-01 moeten gaan komen dat een direct zou moeten gaan worden voor BlackBerry’s. We kunnen er vanuit gaan dat ook deze telefoon een Qwerty-toetsenbord zal gaan krijgen.

Tot slot heeft de site ook informatie gekregen over de Nokia N8. De N8 zou de eerste smartphone van Nokia worden die op Symbian^3 zou gaan lopen en beschikt over een 3.5-inch multitouch-touchscreen. Volgens de site krijg het toestel ook een 12-megapixelamera met de mogelijkheid om in 720p video’s op te gaan nemen op 30 frames per seconden. Tot slot weet de bron ook te melden dat er een HDMI-aansluiting op het toestel zit en dat middels de Ovi Store video’s op het toestel gedownload kunnen gaan worden. Het toestel zou misschien al volgende week op het Mobile World Congress aangekondigd moeten gaan worden.

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Hint Google’s nieuwe wallpaper naar volledige naam Android P? lees verder

LG G7 ThinQ

Tijd voor de notch: dit is de LG G7 ThinQ lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Samsung Galaxy S9 verslaat iPhone X in prestigieuze test lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters