Nokia N85 duikt weer op en deze keer met lever data

Er zijn weer foto’s verschenen van de te komen Nokia N85. Ook is een papiertje uitgelekt waarop staat wanneer het toestel in de winkels te verwachten is.

Deze keer zijn de foto’s van een Israëlisch forum afkomstig en het is dan ook opmerkelijk dat de N85 daar is opgedoken. Op het toestel staat ook de taal van het land waarin hij gespot is en naar alle waarschijnlijkheid zal het toestel aankomende maandag gelanceerd worden op de persconferentie van Nokia. Ondanks dat de Nokia N85 niet de allergrootste bestseller zal gaan worden van Nokia is het altijd interessant over onaangekondigde toestellen na te denken. De Nokia N85 zal een middenvelder worden in het N-Series portfolio en kan gezien worden als toestel dat zich tussen de Nokia N82 en de Nokia N95 plaatst. De Nokia N85 is op het eerste gezicht compact en eenduidig met een design dat weinig nieuws onder de zon biedt.

Afbeelding 2136

 

Ook is er een document opgedoken waarbij de verkoopdatum van de Nokia 8800 Carbon is vermeld samen met die van de N85. Beide toestellen zouden in October in Nederland moeten zijn.

Afbeelding 905

 

Bron: GSMHelpdesk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via