Nokia N85 en N78 product video's komen online

Nadat gisteren de lancering volgde van de Nokia N85 en de Nokia N79 zijn vandaag extra video’s en beeldmateriaal online gezet van beide toestellen.

Zo heeft Nokia op haar Ovi netwerk site een speciale pagina gemaakt voor zowel de Nokia N85 als de Nokia N79. Beide toestellen hebben eigenlijk de zelfde eigenschappen en specificaties alleen de formfactor is beduidend anders. Beide toestellen zijn helemaal klaar gestoomd voor Ovi en je kunt dan ook direct vanuit beide toestellen bloggen en foto’s en video’s uploaden naar de site. In combinatie met A-GPS is het mogelijk favoriete beelden van een geotag (locatie-aanduiding) te voorzien, met behulp van de Nokia Maps-applicatie of online sites als Share on Ovi of Flickr. Elke Nokia N85 wordt standaard geleverd met een 8-GB micro-SD card, de Nokia N79 moet het doen met een 4gb micro-SD kaart.

Beide toestellen komen volgende maand op de markt en moeten 450 euro voor de N85 gaan kosten en 350 euro voor de N79. Deze bedragen zijn volgens Nokia wel exclusief btw.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters