Nokia N85, Sony Ericsson Xperia uitgesteld, schokkend !

Er is weel veel schokkend nieuws naar boven gekomen van een zeer betrouwbare bron. Nokia en Sony Ericsson komen met veel nieuwe toestellen.

Eldar Murtazin, een van de mobile market analysten komt met nieuwe info omtrent Nokia toestellen.
Hij verteld onder andere dat de nieuwe Nokia 5800 Xpressmedia tegenvalt, en ook kwa bouwkwaliteit. Op zich is dit vreemd aangezien Nokia de laatste tijd toch echt bezig is om die bouwkwaliteit te verbeteren.
Verder lijkt deze telefoon VEEL op de nieuwe F490, welke Samsung zal lanceren in week 24/25 in combinatie met Armani hier in Nederland.

Daarnaast bericht hij dat Sony Ericsson het werken met UIQ beu is, en meer op zoek gaat naar het maken van Windows Mobile telefoons. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de CEO van SE ook al aangaf niet tevreden te zijn over de UIQ versies.

Hierdoor kan het wel eens een tijd duren voordat de langverwachte Xperia uitkomt. Volgens Eldar is deze verplaatst naar Oktober 2008

De nieuwe Windows Mobile toestellen worden grotendeels gefabriceerd bij HTC. Een eigen model van HTC (de Raphael) lijkt 98% op de Xperia, maar dan onder eigen branding. Deze wordt ook op andere markten ingezet (lees: verre oosten).

Sommige UIQ modellen worden gecancelled, waarschijnlijk zal de BeiBei device die we al zo vaak gezien hebben daarbij horen !

De nieuwe K950i waar Sony Ericsson aan bezig is lijkt niet echt succesvol te gaan worden, aldus de beste man. Het is meer een camera dan een telefoon, al hoewel de 8 megapixel camera wel goed presteert.

Verder komt er nog een dust proof low end telefoon aan.

Standaard worden de Nokia telefoons geleverd met 2GB geheugenkaart, maar 8GB zal langzaamaan worden bijgeleverd, aangezien deze sneller in prijs gaan dalen.

De Nokia N85 wordt het nieuwere broertje van de N82, formfactor en afmetingen momenteel onbekend. Wel is hij kleiner dan de N96, en heeft hij maar liefst een WQVGA scherm !

Dan nog nieuws van de Nokia 88xx serie. De nieuwe versie komt met een carbon uiterlijk, waarschijnlijk deels overgenomen van de LG KF750 Secret.

Stay tuned voor veel meer info !

Bron: Justamp en Mobile-review.com

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters