Nokia N9-00 combineert MeeGo met N8-00 looks

Afbeeldingen van de nog onaangekondigde Nokia N9-00 hebben hun weg gevonden naar het internet. Het toestel is gebouwd in de stijl van de N8-00 en beschikt naast het MeeGo OS ook over een qwerty-toetsenbord.

Nokia N9-00

Op een Chinees forum zijn na het uitlekken van de C7-00 ook foto’s gepubliceerd van de nog onaangekondigde N9-00. China is het land waar deze toestellen momenteel geproduceerd worden en blijkbaar is een toeleverancier van Nokia voorzien met samples om haar producten op het eindproduct nog beter te kunnen afstemmen. Deze toeleverancier heeft zowel externe foto’s van het toestel online geplaatst als alle organen die de N9-00 bezit. Wat opvalt is dat de eerder uitgelekte video</a> van de N9-00 precies overeenkomt met het model dat nu uitgelekt is. Het gehele design en uiterlijk uit de video lijken 1 op 1 overgenomen door Nokia wat erop duidt dat de video dan toch echt was.

De N9-00 lijkt gebouwd te zijn uit een enkel stuk aluminium en hierdoor erg stevig te zijn. Het toestel zal over een volledig qwerty-toetsenbord gaan beschikken en een 3.2-inch touchscreen, zo is de verwachting. De N9-00 zal de eerste telefoon van Nokia zijn die op het nieuwe MeeGo OS zal gaan lopen. Deze nieuwe smartphone zal ook over een 12-megapixelcamera gaan beschikken zo wordt op het forum vermeld. Overige specificaties ontbreken nog maar de verwachting is dat het toestel begin september tijdens Nokia World officieel wordt gemaakt.

Nokia N9-00

 

Nokia N9-00

 

Nokia N9-00

 

Nokia N9-00

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bart vuijk -

  Vreemd die naamgeving. Ze hadden al de N900, nu de N9-00. Zoek het verschilletje. Waren de namen op? Iets dergelijks ook al met de X6 geloof ik.

 2. rubenw -

  De titel had beter kunnen zijn: Nokia N9-00 combineert MeeGo met MacBook looks :+
  Maar zoals de kale mastermind van de appel-eters zelf al eens heeft gezegd: beter goed kopieren dan zelf slecht iets bedenken

 3. Ronald -

  @DaannO,

  Denk dat ze bedoelen dat deze ook een hdmi poort zal krijgen… was een tijd geleden op internet al te lezen dat deze een 8MP camera zou krijgen… i.v.m. de dikte van het toestel.
  Maar goed… ziet er zeker strak uit!

 4. Harm -

  Wow mooi toestel, normaal haat ik nokia maar dit is idd wel sexy. Alleen heb ik geen vetrouwen in het slagen van het "Meego os" Ik heb liever een OS zoals android, en 3.2 inch is eigenlijk te klein, wel een mooi toetsenboardje.
  En nu maar hopen dat het niet een fail-phone zoals de X6 word

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters