Nokia N9 definitief niet naar Nederland

Eigenlijk wisten we het natuurlijk al, maar nu is het ook officieel: de Nokia N9 komt niet naar Nederland. Dat heeft Nokia Nederland officieel bevestigd.

“Na het positieve onthaal van de Nokia N9, wordt het product nu beschikbaar in verschillende landen wereldwijd. Op dit moment zal het toestel niet beschikbaar komen voor de Nederlandse markt.

De roll-out wordt markt per markt bepaald en elk land beslist zelf welke producten worden geïntroduceerd. Deze beslissing is gebaseerd op lokale marktexpertise, marktopportuniteiten en een grondige evaluatie van bestaande en aankomende producten uit Nokia’s uitgebreide portfolio.”

Zo luidt het officiële statement van Nokia rond de kwestie. In essentie betekent dat, gelet op de zinsnede “en aankomende producten uit Nokia’s uitgebreide portfolio” dat Nokia de N9 niet naar Nederland brengt omdat hij dan zal interfereren met de eerste Windows Phone 7-telefoon van Nokia, die voorlopig bekend staat onder de naam Sea Ray.

De woorden “op dit moment” bieden nog enige hoop voor de toekomst, maar het lijkt erop dat Nederlanders die een Nokia N9 willen hebben zich tot grijze import moeten wenden. Overigens zal dat niet zo ingewikkeld zijn: in België wordt de telefoon wel uitgebracht.

Nokia N9 België

 

Bron: Mobile Cowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Anthony -

  Hierbij een exacte datum voor de uitrolin Belgie

  —–Oorspronkelijk bericht—–

  Verzonden: donderdag 15 september 2011 14:31

  Onderwerp: Nokia N9 verwachtingsdatum + prijs ?
  Urgentie: Hoog
  Wordt in BELGiE_ verwacht in november 2011.

  Prijs incl. BTW tss. 550 – 600 €

  vandaag bevestigt gekregen uit Belgie

  Groetjes Anthony

 2. Anthony -

  Beste Nokia gebruikers , waar jullie de wijsheid vandaan halen weet ik niet , maar heb zojuist contact gehdan met Nokia Nederland

  Ze hebben vorige week een fax ontvangen dat de koers is veranderd en de Nokia N9 ook uit gaat komen in ons eigen landje 😉 overigens is de N9 al uit in Belgie….2 weken nu inmiddels

  Voor de mensen die niet kunnen wachten , ga gerust naar antwerpen 😛 voor de mensen met geduld , Voor het einde van dit jaar is de N9 te koop in Nederland ( officieel )

  Met vriendelijke groet , Anthony

 3. Hans -

  Het feit dat het toestel met een N96 wordt vergeleken geeft al aan wat iemand zijn kennis van zaken is. Ook het wel of niet aanwezig zijn van een hardware toetsenbord bepaald niet of een toestel goed of niet goed zou zijn, dat is slechts een persoonlijke voorkeur. Ook megapixels is niet bepalend voor de kwaliteit van een camera. Snap je het nou een beetje Rob?

 4. Tristan -

  robnas heeft er duidelijk geen verstand van.
  Hij is er dus 1 die alleen maar kijkt naar dual core processors en megapixels :s

  Verdiep je eerst is in het product, alvorens je het begint af te kraken…

 5. robnas -

  Goede smartphone? Singlecore, geen hardwarematig toetsenbord, een camera waarbij de N8 meer Mpixels heeft. Een gemiste kans vind ik een beter woord.
  Ik zal er niet echt wakker van liggen, dit is de N96 ten opzichte van de N95: een "Oh." waard, maar daar blijft het bij.

  1. Dominick -

   Hoe kan dit nou de N96 tov de N95 zijn? Softwarematig lijkt het niet eens op iets dat al op de markt is. Dual/singlecore en het aantal megapixels zijn allemaal details, Symbian of Meego is een compleet andere gebruikerservaring….

 6. sjakie debest -

  maken ze eindelijk een goede smartphone die mee kan doen met de top van tegenwoordig: Komt ie niet uit in Nederland. En hun windowsphone telefoons zijn ook niets meer dan alleen hier en daar een schets en een afbeelding. Gare nokia praktijken

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters