Nokia N9 definitief niet naar Nederland

Eigenlijk wisten we het natuurlijk al, maar nu is het ook officieel: de Nokia N9 komt niet naar Nederland. Dat heeft Nokia Nederland officieel bevestigd.

“Na het positieve onthaal van de Nokia N9, wordt het product nu beschikbaar in verschillende landen wereldwijd. Op dit moment zal het toestel niet beschikbaar komen voor de Nederlandse markt.

De roll-out wordt markt per markt bepaald en elk land beslist zelf welke producten worden geïntroduceerd. Deze beslissing is gebaseerd op lokale marktexpertise, marktopportuniteiten en een grondige evaluatie van bestaande en aankomende producten uit Nokia’s uitgebreide portfolio.”

Zo luidt het officiële statement van Nokia rond de kwestie. In essentie betekent dat, gelet op de zinsnede “en aankomende producten uit Nokia’s uitgebreide portfolio” dat Nokia de N9 niet naar Nederland brengt omdat hij dan zal interfereren met de eerste Windows Phone 7-telefoon van Nokia, die voorlopig bekend staat onder de naam Sea Ray.

De woorden “op dit moment” bieden nog enige hoop voor de toekomst, maar het lijkt erop dat Nederlanders die een Nokia N9 willen hebben zich tot grijze import moeten wenden. Overigens zal dat niet zo ingewikkeld zijn: in België wordt de telefoon wel uitgebracht.

Nokia N9 België

 

Bron: Mobile Cowboys

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters