Nokia N9 krijgt laatste MeeGo-update

Nokia heeft een grote update vrijgegeven voor de N9. De PR1.3 update bevat meer dan 1000 bugfixes en zou wel eens de laatste update kunnen worden die het toestel voor haar kiezen krijgt.

De PR1.3-update zat er al een tijdje aan te komen en is de grootste update tot nog toe voor de Nokia N9 en N950. De update heeft meer dan 1000 bugfixes gekregen, zo blijkt uit de lange changelog. De belangrijkste wijzigingen maken dat het OS een stuk soepeler loopt en er minder haperingen waar te nemen zijn. Daarnaast zijn alle belangrijke apps voorzien van een update en ook Twitter, Facebook en de weer-app hebben een flinke update gekregen.

Nokia heeft ook haar navigatie-app, Nokia Drive, verbeterd waardoor die sneller een GPS-fix krijgt. Deze belangrijke update is draadloos op de N9 te installeren. De kans is groot dat dit tevens de laatste update zal gaan worden voor de N9. Dit heeft ermee te maken dat het MeeGo-team binnen Nokia officieel afscheid heeft genomen van de community en inmiddels geen baan meer heeft bij Nokia.

MeeGo is inmiddels door Intel en Samsung omgedoopt tot Tizen. De eerste telefoons met dit vernieuwde OS moeten ergens in 2013 op de markt gaan komen.

Nokia N9 front

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters