Nokia N900 gaat als warme broodjes over de toonbank

De Nokia N900 vindt momenteel gretig aftrek bij consumenten. Het toestel is zowel in Engeland als in Amerika de komende twee weken uitverkocht. Ook in Nederland kent het toestel schaarste aangezien de eerste batch er al doorheen zou zijn.

Nokia N900 biertje

Dat de Nokia N900 het goed zou doen was al in een vroeg stadium duidelijk, de reacties op het toestel waren erg positief. Het is echter nooit Nokia’s bedoeling geweest dat de N900 een mainstreamtelefoon zou worden maar doordat de eerste reviews zo positief uitpakten willen veel consumenten het toestel maar wat graag in hun bezit hebben. Zo doet het toestel het in Amerika opvallend goed, in veel delen van het land is het volledig uitverkocht. Ook de Nokia flagship store in New York is helemaal door zijn voorraad heen en dat is een unicum voor die winkel, het is nog niet eerder voorgekomen dat een toestel uitverkocht was. Ook in Engeland lopen klanten warm voor de N900 en inmiddels is duidelijk dat het toestel niet aan te slepen is. Nokia heeft aan winkels laten weten dat de levering aan retailers later zal beginnen doordat de eerste batch in zijn geheel online op is gegaan. De tweede batch wordt in de eerste week van december verwacht zodat mensen alsnog een mooi kerstcadeautje hebben.

Ook in Nederland is inmiddels de levering begonnen en de eerste gebruikers mochten het toestel al verwelkomen. Ook hier moeten webshops zoals 2Call en retailers zoals BelCompany nog even een week wachten op de levering, het ziet ernaar uit dat de eerste batch op is gegaan in de online winkel van Nokia. Duidelijk is wel dat de N900 een grote hit begint te worden en als je onze review erop naslaat dan is dat meer dan terecht. De N900 heeft een adviesprijs van 600 euro en is voorzien van het nieuwe Maemo 5 OS dat gebaseerd is op Linux.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters