Nokia N900 gaat de voorverkoop in voor Nederland

Nokia heeft de Nokia N900 op zijn Nederlandse website gezet, zodat consumenten het toestel alvast kunnen aanschaffen. Het toestel moet 599 euro gaan kosten en zal eind oktober geleverd worden, aldus Nokia.

Nokia N900

Nokia heeft gisteravond de Nokia N900 op zijn site geplaatst in Nederland. Het toestel staat inmiddels zelfs op de voorpagina te pronken bij Nokia en ongeduldige consumenten kunnen het toestel ook al bestellen. We werden hierop geattendeerd de AAP-gebruiker MJFM. Het toestel is momenteel te reserveren voor 599 euro. Nokia liet tijdens de aankondiging van de N900 weten dat het toestel eind oktober al geleverd gaat worden aan klanten. Consumenten kunnen er dus bijna zeker van zijn dat ze binnen twee maanden in het bezit zijn van een Nokia N900. Het toestel is inmiddels erg populair op het web en ook op Twitter blijft de N900 het gesprek van de dag.

De Nokia N900 loopt op Maemo, het nieuwe Linux OS van Nokia. Het toestel heeft 32GB intern geheugen en beschikt daarnaast over alle moderne technieken die je ook in een Nokia N97 kunt vinden. Aangezien de IFA in Berlijn momenteel in volle gang is en Nokia en All About Phones ook aanwezig zijn, zullen we kijken of we een hands-on kunnen verzorgen omtrent de Nokia N900.

De Nokia N900 bestellen:

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters