Nokia N900 krijgt definitief MeeGo – Update

Nokia heeft bekend gemaakt dat de Nokia N900 definitief een MeeGo-update zal krijgen. Voordat het zover is komt er echter nog een PR1.3 update van Maemo.

Nokia N900 MeeGo

Nokia heeft laten weten de N900 te gaan updaten naar het nieuwe MeeGo-besturingssysteem. Voordat het zo ver is, zal Nokia echter nog één keer het Meamo-systeem verbeteren met de zogenaamde PR1.3-update. Deze update moet uiteraard de performance verbeteren en zal waarschijnlijk wat nieuwe functionaliteit toevoegen.

Na die update zal de N900 ook nog updates krijgen, maar dan dus in MeeGo-vorm. De producent zegt al begonnen te zijn MeeGo 1.2 voor het toestel geschikt te maken, maar kan nog niet zeggen wanneer de update komt en hoe deze op het toestel gezet dient te worden. Een test-versie van MeeGo werd al eerder voor de N900 beschikbaar Bericht voorzien van aanvullende gegevens naar aanleiding van de comments onder dit bericht.

Bron: The Nokia Guide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. fonskes -

  weet je wanneer er de update van PR1.3 gaat komen?? en weet je ook "als deze update is uitgevoerd" of je in portrait modus kunt een berichtje opmaken en/of je met de voorcamera dan foto's kunt maken??

 2. sygys -

  Wat lul je nou met dit nieuws bericht! Dit is grote onzin!

  Zoals officieel bevestigd door het meego team zal de 1.3 versie van maemo snel komen. in deze versie is hoogstwaarschijnlijk een aanpassing gedaan in de n900 kernel waardoor het makkelijker mogelijk wordt om meego te kunnen draaien als dual boot. Echter heb je hier nog altijd de multi boot app voor nodig.

  Dit alles wordt NIET officieel door nokia ondersteunt. Naar waarschijnlijkheid zal MeeGo 1.2 waar het team nu mee bezig is ook nog geschikt zijn voor de n900 (met multiboot). Hierin zouden onder andere de camera en 3d acceleratie chip moeten gaan werken van de n900.

  Nokia heeft echter gezegd dat meego op de n900 puur en alleen voor ontwikkelaars is bedoelt. Meego zal nooit orrigineel met een firmware update worden meegeleverd.

  Hoe komen jullie toch aan die onzin!!! hebben jullie het Meego Blog niet gelezen??

  lekker betrouwbaar deze site!

  1. Danijel -

   Doe is je houding ff aanpassen en dan gewoon is normaal aangeven dat het niet klopt. Zijn we stuk vatbaarder voor dan dat je gelijk bijdehand gaat lopen doen. Als je deze site niet betrouwbaar genoeg vind zijn er voldoende andere alternatieven waar je je heil mag gaan zoeken.

   Met deze houding heb je ons er zeker niet mee als je dat doet..

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters