Nokia N900 krijgt tweede update

De Nokia N900 heeft zijn tweede update van de week gekregen. De eerste was een voorbereiding op een grotere update volgens Nokia. Deze tweede versie biedt echter slechts een aantal kleine verbeteringen.

Nokia N900

De eerste update voor de N900 verscheen aan het begin van de week, en gold als voorbereiding op een volgende update. Toch bracht deze voorbereidende update wel wat veranderingen. Zo werd het mogelijk om met Maemo-toestellen te downloaden in de Ovi Store, en werd de application manager onder handen genomen. Alhoewel deze eerste firmware-update nog maar net verschenen is, heeft Nokia de tweede update al uitgebracht. Deze voegt een aantal features toe, waaronder ondersteuning voor Zwitserse keyboards, betere ondersteuning voor een SIM-kaarten van de telecomprovider 3, de mail-applicatie krijgt ondersteuning voor Microsoft Exchange Server 2003, en de Ovi Maps-applicatie is verbeterd.

Wie de eerste update al geïnstalleerd heeft zal automatisch op de hoogte gebracht worden wanneer de update voor de N900 te downloaden is. Nokia heeft gemeld dat het de update binnen 24 uur wereldwijd uitrold naar de N900-gebruikers.

Bron: Nieuwstip

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters