Nokia N900 krijgt tweede update

De Nokia N900 heeft zijn tweede update van de week gekregen. De eerste was een voorbereiding op een grotere update volgens Nokia. Deze tweede versie biedt echter slechts een aantal kleine verbeteringen.

Nokia N900

De eerste update voor de N900 verscheen aan het begin van de week, en gold als voorbereiding op een volgende update. Toch bracht deze voorbereidende update wel wat veranderingen. Zo werd het mogelijk om met Maemo-toestellen te downloaden in de Ovi Store, en werd de application manager onder handen genomen. Alhoewel deze eerste firmware-update nog maar net verschenen is, heeft Nokia de tweede update al uitgebracht. Deze voegt een aantal features toe, waaronder ondersteuning voor Zwitserse keyboards, betere ondersteuning voor een SIM-kaarten van de telecomprovider 3, de mail-applicatie krijgt ondersteuning voor Microsoft Exchange Server 2003, en de Ovi Maps-applicatie is verbeterd.

Wie de eerste update al geïnstalleerd heeft zal automatisch op de hoogte gebracht worden wanneer de update voor de N900 te downloaden is. Nokia heeft gemeld dat het de update binnen 24 uur wereldwijd uitrold naar de N900-gebruikers.

Bron: Nieuwstip

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters