Nokia N900 krijgt tweede update

De Nokia N900 heeft zijn tweede update van de week gekregen. De eerste was een voorbereiding op een grotere update volgens Nokia. Deze tweede versie biedt echter slechts een aantal kleine verbeteringen.

Nokia N900

De eerste update voor de N900 verscheen aan het begin van de week, en gold als voorbereiding op een volgende update. Toch bracht deze voorbereidende update wel wat veranderingen. Zo werd het mogelijk om met Maemo-toestellen te downloaden in de Ovi Store, en werd de application manager onder handen genomen. Alhoewel deze eerste firmware-update nog maar net verschenen is, heeft Nokia de tweede update al uitgebracht. Deze voegt een aantal features toe, waaronder ondersteuning voor Zwitserse keyboards, betere ondersteuning voor een SIM-kaarten van de telecomprovider 3, de mail-applicatie krijgt ondersteuning voor Microsoft Exchange Server 2003, en de Ovi Maps-applicatie is verbeterd.

Wie de eerste update al geïnstalleerd heeft zal automatisch op de hoogte gebracht worden wanneer de update voor de N900 te downloaden is. Nokia heeft gemeld dat het de update binnen 24 uur wereldwijd uitrold naar de N900-gebruikers.

Bron: Nieuwstip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. CvDam -

  In Londen mijn N900 gekocht, redelijk tevreden.
  Echter ook na de laatste update kan ik nog steeds geen verbinding met de OVI beta store krijgen.
  De OVI software herkent de N900 niet via de USB kabel, ik heb geen bleutooth op mijn laptop.
  Iemand enig idee?

 2. Tea Mobiel -

  Ik snap sowieso niet waarom de telco's zo nodig de software hun eigen theme e.d. willen meegeven. Hierdoor bieden zij de updates veel later aan dan de fabrikant van de toestellen. Daarbij komt ook nog dat die aangepaste ROM's vaak erg buggy zijn, maar wanneer je dan een orginele ROM erop wil plaatsen, dan verlies je je garantie :X

 3. Hans -

  Vanmorgen vroeg al de update van 89,5 MB via OTA binnengehaald, weer zo'n verschil met de N97 waar tussen NSU en OTA updates weken van verschil zitten terwijl het tot nu toe met de N900 op beide manieren gelijktijdig wordt vrijgegeven.

 4. Amiet -

  Zo hoort het nou ook op de andere toestellen van Nokia (lees N97) te gaan. Lekker snelle updates uitbrengen, wereldwijd (bijna) tegelijkertijd uitbrengen. En wij zitten nou al weer maanden te wachten op de nieuwe N97 v2.1 update die er gewoon nog steeds niet is. Als de musicplayer van de N900 beter was zou ik denk ik wel overwegen om die te gaan kopen, maar helaas heeft die niet eens een equalizer.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters