Nokia N900 krijgt tweede update

De Nokia N900 heeft zijn tweede update van de week gekregen. De eerste was een voorbereiding op een grotere update volgens Nokia. Deze tweede versie biedt echter slechts een aantal kleine verbeteringen.

Nokia N900

De eerste update voor de N900 verscheen aan het begin van de week, en gold als voorbereiding op een volgende update. Toch bracht deze voorbereidende update wel wat veranderingen. Zo werd het mogelijk om met Maemo-toestellen te downloaden in de Ovi Store, en werd de application manager onder handen genomen. Alhoewel deze eerste firmware-update nog maar net verschenen is, heeft Nokia de tweede update al uitgebracht. Deze voegt een aantal features toe, waaronder ondersteuning voor Zwitserse keyboards, betere ondersteuning voor een SIM-kaarten van de telecomprovider 3, de mail-applicatie krijgt ondersteuning voor Microsoft Exchange Server 2003, en de Ovi Maps-applicatie is verbeterd.

Wie de eerste update al geïnstalleerd heeft zal automatisch op de hoogte gebracht worden wanneer de update voor de N900 te downloaden is. Nokia heeft gemeld dat het de update binnen 24 uur wereldwijd uitrold naar de N900-gebruikers.

Bron: Nieuwstip

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters