Nokia N920 Internet Tablet laat zijn gezicht zien

De opvolger van de Nokia N900 heeft zijn gezicht laten zien in de vorm van de Nokia N920. De eerste afbeelding is naar buiten komen van het toestel dat geladen zal zijn met Maemo 5.

De opvolger van de Nokia N900 staat alweer op de planken. Nadat eerder al bekend was dat er een Nokia N920 er zat aan te komen is het nu dan ook daadwerkelijk zover. De eerste foto van de N920 is nu naar buiten gekomen en daarnaast zijn ook de eerste specificaties van het toestel bekend. Zo zal de N920 op Maemo 5 gaan lopen en daarnaast zal er een 4.13-inch capacitive touchscreen in het toestel zitten. De N920 moet het doen zonder een Qwerty-toetsenbord zoals eerder al bekend was. Meer specificaties zijn nog niet bekend van het toestel en onduidelijk is ook of het hier daadwerkelijk om een echte product-foto gaat.

Wel is duidelijk dat er een N920 er aan zit te komen en de prijs en levertijd zijn op dit moment nog gissen. De verwachting is dat Nokia het toestel tijdens het Mobile World Congress 2010 zal gaan aankondigen dat in februari plaats zal vinden.

Nokia N920 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danijel -

   Ze gaan er wel naar toe maar ze delen niet aan het event mee. Oftewel ze zetten hun stalletje in Barcelona op in de zelfde week op een andere locatie 😉

 1. w00fer -

  Dit is een fake, en dat weten jullie. Deze stond op het M-R forum en is door trusted posters aangezien als een fake.

  Er is een N920, zoals Eldar ook bevestigd heeft, maar deze is anders vormgegeven dan diegene hier op de foto.

 2. tumketom -

  Pff dat ze nu eerst maar eens wat releasen voordat ze alweer opvolgers gaan aankondigen. Daanno! Waar blijft die N900 (p)review die je had beloofd ?! Thanks alvast :Y

   1. Crimi -

    Je bent geweldig :Y
    Deze is wel heel groot trouwens, ik had gehoopt op een wat kleiner apparaat dan de N900

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters