Nokia N96 specs nagenoeg bevestigd

Een anonieme bron heeft de specificaties van de te komen Nokia N96 bevestigd tegenover All About Phones. Volgens hem komen veel specs overeen met de geruchten, echter klopt de afbeelding niet.

De N96 hoort wederom een krachtpatser te worden van Nokia. Hij heeft dan ook denodige specs zoals een 6 megapixel camera met optische zoom, quad-band GSM met UMTS en HSDPA, 10 GB intern geheugen, een 3.2 inch touchscreen display, GPS, WiFi, Bluetooth en een gedeeld (aan beide zijden van het toestel) slide-out qwerty toetsenbord. Dit zou dus de opvolger moeten worden van de Nokia N95.

Even kort de gelekte specs:

* Quadband GSM (850/900/1800/1900) WCDMA 2100, HSDPA
* 6 mpx camera
* 3.2″ 16M color display
* Wi-Fi, Bluetooth 2.0, USB 2.0
* full QWERTY keyboard and numeric keypad
* DMB TV, FM Radio
* 4 audio speakers
* built-in GPS
* full touchscreen with motion sensor and joystick navigation
* dimensions 102.5×56×17.6 mm
* weight: 115g

Echter de bron weet wel te melden dat dit alles onder voorbehoud is en er nog weinig zeker is. Zelf heeft hij toestel nog niet goed mogen aanschouwen maar de meeste specs komen wel degelijk overeen. Hem is wel verteld dat de afbeeldingen niet kloppen maar hier wist hij niet veel over te vertellen. Dit alles valt ook samen met de aankomende aankondiging van Nokia aanstaande Dinsdag. Nokia heeft inmiddels voor de aankondiging een site online gezet waarop ze aan het aftellen zijn.

nokia-n96-n-gage-concept 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via