Nokia N96 vanaf half september in de winkels

Nokia Nederland heeft bevestigd dat de Nokia N96 vanaf half september in Nederland te koop is. De Nokia N96 is een luxe smartphone die ook geschikt is voor het mobiele televisie netwerk (DVB-H) van KPN.

De langverwachte opvolger van de Nokia N95, de Nokia N96 lijkt er nu echt aan te komen. Al een lange tijd gingen er de geruchten rond dat het toestel 24 september beschikbaar zou komen. Nu blijkt dat dit een week eerder is. De datum schijnt door Nokia zelf bevestigd te zijn. Ondertussen is het toestel ook in Amerika goedgekeurd door de FCC.

De Nokia N96 moet de populaire Nokia N95 opvolgen. Om zeker te zijn dat de N96 een succes wordt is het toestel uitgerust met DVB-H. Hiermee is het mogelijk om digitale televisie te kijken op het netwerk van KPN. Het mooie is dat de DVB-H antenne van de N96 volledig is geïntegreerd in het toestel.

De overige specificaties zijn ook niet verkeerd. Het interne geheugen van de N96 is opgewaardeerd naar 16 GB. Het RAM geheugen is 128 MB groot. De camera kan verder afbeeldingen van 5 megapixels maken en video’s opnemen met een resolutie van 640×480. Het scherm is vrijwel onveranderd en heeft nog steeds een resolutie van 240×320. Verder heeft het toestel FM-Radio, WiFi, bluetooth en kan overweg met zowel het GSM als UMTS netwerk.
Het uiterlijk van het toestel heeft veel weg van de Nokia N81.

KPN zal de eerste zijn die dit toestel exclusief gaat aanbieden vanaf 15 september. Andere providers zullen snel volgen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de N96 te mogen testen.

04_NokiaN96_lowres

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters