'Nokia N97 2.1-update verschijnt morgen' – Update

Er zijn weer nieuwe berichten verschenen over de langverwachte update voor de N97. Versie 2.1 van de software zou morgen om 9 uur beschikbaar moeten zijn, al kan er wat tijd tussen de verschillende regio’s zitten.

N97

De Zweedse weblog Daily Mobile claimt dat de 2.1-update voor de Nokia N97 morgen zal gaan verschijnen. Om 8:00 GMT, dus om 9:00 bij ons, zou de update via de Nokia Software Updater bij de N97-bezitters moeten komen. Hoewel de informatie steeds concreter wordt is het allerminst zeker dat de Finse telefoonfabrikant zich aan de tijd gaat houden. Eerder lukte het Nokia ook al niet om de 2.1-update op tijd te leveren. Ook toen er later een bericht verscheen dat de update nagenoeg klaar zou zijn, werd de verwachte datum niet gehaald. Nu, een maand later lijkt het erop dat de update nu echt gaat komen.

Daily Mobile heeft ook de hand weten te leggen op de veranderingen die softwareversie 2.1 met zich meebrengt. Zo zou de stabiliteit bij het bellen verbeterd zijn en het scrollen soepeler verlopen. Ook de foto- en videofunctie zou stabieler moeten zijn. Verder zijn er in de browser en de muziekspeler een aantal verbeteringen doorgevoerd, die niet nader toegelicht worden.

Update op 01/02/2010 om 13:45:

Nokia heeft vandaag inderdaad de 2.1-update vrijgegeven voor de N97. Gebruikers kunnen de nieuwe software middels de software-updater van Nokia binnen halen. De nieuwe software is er alleen nog voor unbranded telefoons en heeft rugnummer v21.0.045 meegekregen van Nokia.

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters