'Nokia N97 2.1-update verschijnt morgen' – Update

Er zijn weer nieuwe berichten verschenen over de langverwachte update voor de N97. Versie 2.1 van de software zou morgen om 9 uur beschikbaar moeten zijn, al kan er wat tijd tussen de verschillende regio’s zitten.

N97

De Zweedse weblog Daily Mobile claimt dat de 2.1-update voor de Nokia N97 morgen zal gaan verschijnen. Om 8:00 GMT, dus om 9:00 bij ons, zou de update via de Nokia Software Updater bij de N97-bezitters moeten komen. Hoewel de informatie steeds concreter wordt is het allerminst zeker dat de Finse telefoonfabrikant zich aan de tijd gaat houden. Eerder lukte het Nokia ook al niet om de 2.1-update op tijd te leveren. Ook toen er later een bericht verscheen dat de update nagenoeg klaar zou zijn, werd de verwachte datum niet gehaald. Nu, een maand later lijkt het erop dat de update nu echt gaat komen.

Daily Mobile heeft ook de hand weten te leggen op de veranderingen die softwareversie 2.1 met zich meebrengt. Zo zou de stabiliteit bij het bellen verbeterd zijn en het scrollen soepeler verlopen. Ook de foto- en videofunctie zou stabieler moeten zijn. Verder zijn er in de browser en de muziekspeler een aantal verbeteringen doorgevoerd, die niet nader toegelicht worden.

Update op 01/02/2010 om 13:45:

Nokia heeft vandaag inderdaad de 2.1-update vrijgegeven voor de N97. Gebruikers kunnen de nieuwe software middels de software-updater van Nokia binnen halen. De nieuwe software is er alleen nog voor unbranded telefoons en heeft rugnummer v21.0.045 meegekregen van Nokia.

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters