Nokia N97 krijgt een software update nog voordat hij in de winkels ligt

Nokia heeft bevestigd dat de Nokia N97 op 1 juli een software-update zal gaan krijgen. Hiermee zullen Nederlandse en Belgische gebruikers gebruik kunnen maken van een toestel zonder de huidige bugs.

Nokia N97

Nokia heeft via zijn officiële Twitter-kanaal bekendgemaakt dat het op 1 juli een nieuwe softwareversie gaat vrijgeven voor de Nokia N97. Nokia weet te melden dat dit de eerste officiële update voor het toestel zal zijn, het versienummer van de software zal dan 11.x.021 zijn, waarbij de x voor de regio staat waarin het toestel gebruikt wordt. Eerder konden we al melden dat de huidige Nokia N97’s voorzien zullen worden van een dergelijke update. Nokia kon toen tegenover All About Phones melden dat de N97 op termijn de zelfde e-mailclient krijgt als de E75. Nokia is momenteel bezig om het programma om te zetten naar Symbian 60 v5 aangezien die een touch-interface vereist. Onduidelijk is echter nog of dat al in deze update zal gaan zitten of misschien in een latere update.

Nokia zal er naar verwachting wel op gebrand zijn om het toestel bug-vrij te maken en naar verwachting zullen dan ook de laatste foutjes met deze update gladgestreken gaan worden. De update zal op 1 juli beschikbaar worden gesteld. De Nokia N97 gaat officieel in de tweede week van juli in de verkoop bij ons voor een prijs die rond de 680 euro ligt. De review van All About Phones over de Nokia N97 kun je hier vinden.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters