Nokia N97 mini gaat gehuld in het wit de verkoop in

Nokia heeft laten weten dat het begonnen is met het verschepen van de Nokia N97 mini. Het toestel zal in Nederland in één kleur beschikbaar zijn maar in Engeland zal het toestel ook nog in het wit en in de kleur Cherry Black gaan uitkomen.

Nokia N97 mini

Nokia heeft deze week wat meer informatie losgelaten over de nieuwe N97 mini. Dit toestel is een verkleinde versie van de normale N97 die het tot nog toe erg goed heeft gedaan. Zo heeft Nokia meer dan 2 miljoen stuks van de N97 verkocht en de producent hoopt dit uiteraard nog eens dunnetjes over te doen met de miniversie hiervan. De kans dat dit gaat lukken lijkt erg klein aangezien de mini toch wat minder intern geheugen heeft, 8GB namelijk, en daarnaast is het prijsverschil met zijn grote broer slechts 50 euro. Tot nog toe was de N97 mini alleen bekend in de kleur Cherry Garnet en dat is de lichtbruine kleur die bedoeld is voor de dames. Daar zijn echter twee nieuwe uitvoeringen bijgekomen in de kleurstellingen Cherry Black en white. Deze witte kleur zal vooralsnog zeer beperkt leverbaar zijn in Engeland en het is nog onbekend of het toestel ook in deze kleur naar Nederland zal komen.

Nokia heeft wel laten weten dat het deze week begonnen is met het verschepen van de N97 mini. Het toestel moet vanaf begin volgende week in verschillende winkels te vinden zijn. Vooralsnog zal het in Nederland alleen in de kleur Cherry Garnet verkocht worden.

Nokia N97 mini white

 

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters