Nokia N97 mini gaat gehuld in het wit de verkoop in

Nokia heeft laten weten dat het begonnen is met het verschepen van de Nokia N97 mini. Het toestel zal in Nederland in één kleur beschikbaar zijn maar in Engeland zal het toestel ook nog in het wit en in de kleur Cherry Black gaan uitkomen.

Nokia N97 mini

Nokia heeft deze week wat meer informatie losgelaten over de nieuwe N97 mini. Dit toestel is een verkleinde versie van de normale N97 die het tot nog toe erg goed heeft gedaan. Zo heeft Nokia meer dan 2 miljoen stuks van de N97 verkocht en de producent hoopt dit uiteraard nog eens dunnetjes over te doen met de miniversie hiervan. De kans dat dit gaat lukken lijkt erg klein aangezien de mini toch wat minder intern geheugen heeft, 8GB namelijk, en daarnaast is het prijsverschil met zijn grote broer slechts 50 euro. Tot nog toe was de N97 mini alleen bekend in de kleur Cherry Garnet en dat is de lichtbruine kleur die bedoeld is voor de dames. Daar zijn echter twee nieuwe uitvoeringen bijgekomen in de kleurstellingen Cherry Black en white. Deze witte kleur zal vooralsnog zeer beperkt leverbaar zijn in Engeland en het is nog onbekend of het toestel ook in deze kleur naar Nederland zal komen.

Nokia heeft wel laten weten dat het deze week begonnen is met het verschepen van de N97 mini. Het toestel moet vanaf begin volgende week in verschillende winkels te vinden zijn. Vooralsnog zal het in Nederland alleen in de kleur Cherry Garnet verkocht worden.

Nokia N97 mini white

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters