Nokia N97 mini wordt na wat problemen uitgeleverd

Na een aantal probleempjes en vertragingen is de Nokia N97 mini eindelijk gereed om in de winkels terecht te komen. De eerste exemplaren komen volgende week in de winkels terecht.

Nokia N97 Mini

De Nokia N97 zal in oktober een klein broertje krijgen, zo vertelde Nokia op Nokia World in september. Het gaat hier natuurlijk om de Nokia N97 mini, die op diezelfde beurs voor het eerst tentoongesteld werd. Die belofte had Nokia bijna niet waar kunnen maken, het toestel had de afgelopen weken namelijk te kampen met wat problemen, waardoor het niet op tijd geleverd kon worden. Zelfs een persevenement in Londen dat min of meer om het toestel draaide moest het met alleen de gewone N97 doen doordat de miniversie nog niet klaar was.

Alle problemen lijken nu opgelost te zijn, Nokia is begonnen met het verschepen van het toestel. Het komt nu al in de webwinkels binnendruppelen, wat waarschijnlijk betekent dat de eerste exemplaren direct na het weekend uitgeleverd zullen worden naar de consument. Net op het randje van oktober dus. Opvallend is dat Typhone het toestel voor €40 meer dan zijn grote broer in de virtuele vitrienes heeft staan, terwijl het toestel ondergeschikt is aan zijn grote broer en ook als goedkopere versie op de markt zou komen. Dit komt natuurlijk doordat de N97 al even op de markt is en na een tijdje zal de N97 mini wel weer onder het niveau van de N97 zakken, maar het is toch opmerkelijk.

Bron: Engadget

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters