'Nokia N97 Mini ziet tijdens Nokia World het licht'

Volgens Mobile-Review zal Nokia met een verkleinde versie van de Nokia N97 gaan komen tijdens Nokia World. Het toestel is vorige week al uitgelekt maar nu lijkt het nagenoeg bevestigd dat het toestel er daadwerkelijk aan zit te komen.

Nokia N97 mini

Volgens Mobile-Review komt er zeer zeker een verkleinde versie van de Nokia N97. Eldar Murtazin, eigenaar van Mobile-Review, is een gerenommeerde telecomjournalist die erg goed geïnformeerd is bij bijna alle merken. Murtazin weet vaak al een paar maanden van te voren waar een producent mee gaat komen, hij heeft echter met bijna alle bedrijven een NDA gesloten waardoor hij er weinig over mag zeggen. Toch kan hij vaak als eerste over nieuwe toestellen publiceren. De Nokia N97 mini lekte vorige week al uit, toen werd nog in twijfel getrokken of het hier wel om echte foto’s ging en wat de commerciële motieven zouden kunnen zijn van Nokia om een dergelijk toestel op de markt te brengen.

Mobile-Review weet te melden dat de mini voorzien zou zijn van minder intern geheugen, namelijk ‘slechts’ 8GB of 16GB. Daarnaast zou er een 2,9 inch scherm op het toestel zitten, daar waar zijn grotere broer een 3,5 inch scherm tot zijn beschikking heeft. Tot slot meldt de site dat de mini ongeveer 100 euro goedkoper zou moeten gaan worden dan een normale N97. Volgens Murtazin zal het toestel tijdens Nokia World in september worden aangekondigd.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters