'Nokia N97 Mini ziet tijdens Nokia World het licht'

Volgens Mobile-Review zal Nokia met een verkleinde versie van de Nokia N97 gaan komen tijdens Nokia World. Het toestel is vorige week al uitgelekt maar nu lijkt het nagenoeg bevestigd dat het toestel er daadwerkelijk aan zit te komen.

Nokia N97 mini

Volgens Mobile-Review komt er zeer zeker een verkleinde versie van de Nokia N97. Eldar Murtazin, eigenaar van Mobile-Review, is een gerenommeerde telecomjournalist die erg goed geïnformeerd is bij bijna alle merken. Murtazin weet vaak al een paar maanden van te voren waar een producent mee gaat komen, hij heeft echter met bijna alle bedrijven een NDA gesloten waardoor hij er weinig over mag zeggen. Toch kan hij vaak als eerste over nieuwe toestellen publiceren. De Nokia N97 mini lekte vorige week al uit, toen werd nog in twijfel getrokken of het hier wel om echte foto’s ging en wat de commerciële motieven zouden kunnen zijn van Nokia om een dergelijk toestel op de markt te brengen.

Mobile-Review weet te melden dat de mini voorzien zou zijn van minder intern geheugen, namelijk ‘slechts’ 8GB of 16GB. Daarnaast zou er een 2,9 inch scherm op het toestel zitten, daar waar zijn grotere broer een 3,5 inch scherm tot zijn beschikking heeft. Tot slot meldt de site dat de mini ongeveer 100 euro goedkoper zou moeten gaan worden dan een normale N97. Volgens Murtazin zal het toestel tijdens Nokia World in september worden aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters