Nokia nodigt pers uit voor Lumia-lancering op 14 mei

Nokia heeft de Amerikaanse en Engelse media uitgenodigd voor een speciale lancering op 14 mei in Londen. De fabrikant zal daar een nieuwe smartphone laten zien, zo is de verwachting.

The Verge heeft de uitnodiging inmiddels in de bus gekregen. De onderstaande uitnodiging verklapt niet veel, maar duidelijk is wel dat het hier om een internationale lancering gaat aangezien de persconferentie in Londen plaats zal vinden. Op 14 mei zullen journalisten afreizen naar Londen om Nokia’s nieuwste creatie te zien. Onduidelijk is echter nog wat we precies kunnen gaan verwachten.

De geruchten gaan dat Nokia daar een nieuwe Lumia van aluminium zal laten zien. Het uitgelekte toestel zal zowel van de voorkant als van de achterkant uit aluminium opgetrokken zijn. Daarnaast gaan er geruchten dat het toestel een PureView-camera zal gaan mee krijgen met minimaal een 41-megapixel sensor en een lens van Nikon. Ook zijn er geruchten dat Nokia dit jaar met een eigen Windows 8-tablet op de proppen zal gaan komen, al is daar nog weinig over uitgelekt.

Nokia Lumia launch london 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mauricio Metiary -

  Ik lees veel over het feit dat Nokia qua specificaties behoorlijk achterloopt op high end toestellen van Android. Natuurlijk is een Quad core Snapdragon 600 vele malen sneller dan de dual core op de Nokia maar ja, heeft Window Phone 8 dit nou echt nodig? Ik heb nu de 920 en hiervoor de Note maar ik merk dat de Windows toch vloeiender werkt los van het feit of je het besturingssysteem nu fijn vindt of niet.

  1. hanszw -

   De huidige specificaties van de Lumia 920 zijn momenteel de hoogst mogelijke voor WP8, heeft niks met Nokia te maken. Van andere fabrikanten zijn er ook geen hogere specs voor WP. Zoals je zelf al aangeeft, het werkt snel en vloeiend. (heb ook nog een Note II en de Lumia 920), in een aantal gevallen zelfs sneller dan de Note II met zijn quad core 1.6 processor. Helaas beoordelen sommigen een toestel op een processor en gaan er automatisch van uit, hoe hoger hoe beter, terwijl ze appels met peren vergelijken omdat het totaal verschillende platformen zijn. Wel is er in dit najaar een update voor WP8 die het mogelijk maakt om quad core proc. en nog hogere schermresoluties te gebruiken maar of dat nou echt een vooruitgang is waag ik te betwijfelen, in ieder geval niet voor je batterij.

  2. Timboektoe -

   Dat het vloeiend werkt zeiden de consumenten over wp7 ook.
   Waarom zou je een dual core willen? Nou omdat het toch sneller kan. Opstarten van de apps bijvoorbeeld. Omdat quadcore en full hd res betaalbaar zijn geworden
   Met zo een instelling zouden we technisch nooit verder ontwikkelen.
   DVD was toch ook goed?

   1. Louis Van de Putte -

    maar de lumia 920 is nog maar half goed beschikbaar..
    Ik zie de fb-pagina's al vollopen met; net gekocht en alweer outdated…
    Nuja; We zien wel op 14/05
    En was dat nieuwe vlaggenschip geen exclusief voor een carrier in Amerika?
    Waarom zouden ze die dan in Londen voorstellen?

   2. Danijel -

    Nee, das een variant van de Lumia 920 die exclusief komt voor een operator. Gemiddeld heeft een fabrikant 2 vlaggenschepen per jaar, en voor 2013 heeft Nokia nog niets. De Lumia 920 is van november 2012 alweer.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters