Nokia: “Nokia Connection 2011 het belangrijkste evenement van dit jaar”

Producent Nokia zal op 21 juni in Singapore een belangrijk evenement houden waarop de producent haar vernieuwd eco-system kenbaar zal maken. De CEO van het bedrijf zal ook aanwezig zijn en aldaar een keynote houden.

Nokia heeft in alle stilte een website online gezet van een evenement genaamd Nokia Connection 2011. Op de website valt te lezen dat het evenement de belangrijkste in zijn soort zal zijn dit jaar voor de producent. Nokia lijkt zich te gaan uitweiden over haar software strategie die het onlangs heeft versterkt met Windows Phone 7. Geruchten gaan inmiddels dat we op Nokia Connection 2011 de eerste Windows Phone 7-smartphone tegemoet kunnen zien.

Andere menen ook dat de Nokia N950 of N9 op het evenement aangekondigd zal gaan worden. De kans bestaat dus dat beide platformen aan bod komen en dat Nokia daarmee wil aangeven dat het op die weg verder gaat. De nieuwe Nokia CEO Stepehen Elop zal ook op het evenement aanwezig zijn om de strategie van het bedrijf nog verder toe te lichten in een keynote die op 21 juni plaats zal vinden.

Ondertussen twitteren Nokia-medewerkers er lustig op los met het feitje dat men er wel aanwezig dient te zijn aangezien er groot nieuws aan zit te komen waarop iedereen zou zitten te wachten. Nokia zelf laat officieel nog niets weten van het evenement. De kans is klein dat men er naar toe mag, dit aangezien het alleen op uitnodiging is.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters