Nokia plant aankondiging op 12 april, net als HTC

Nokia heeft bekendgemaakt op 12 april een belangrijke aankondiging te doen. En dat is precies dezelfde datum waarop HTC al eerder bekend maakte om diezelfde dag ook iets belangrijks te vertellen.

Nokia N97 vs HTC Touch Pro2

Wat Nokia te vertellen heeft, is niet in de uitnodiging gezet. Maar sinds de T7-00, de E6 en de X7-00 al een paar keer zijn uitgelekt, kan het bijna niet anders zijn of het moet daarover gaan. Nieuwe toestellen dus.

Wellicht wordt meteen een update van Symbian^3 aangekondigd. Die zou volgens de geruchten meer mogelijkheden brengen voor de browser en het homescreen.

De directeur van Nokia in India, traditioneel een land waar de Finse fabrikant zeer stevig in het zadel zit, meldde eergisteren dat Nokia grote aankondigingen zou doen. Kennelijk doelde hij op 12 april.

Gelijktijdig komt HTC met een grote aankondiging. Vermoed wordt dat daar de Europese versie van de HTC Evo 3D en de Pyramid worden aangekondigd.

Beide bedrijven organiseren hun persconferenties in Londen. Nokia en HTC hebben elkaar eerder het leven zuur gemaakt. Vorig jaar huurde HTC bussen, die journalisten gratis van de persconferentie van Nokia naar die van HTC bracht. De bijeenkomsten waren met opzet net na elkaar gepland, zodat HTC de meeste publiciteit zou krijgen.

Bron: GSM Arena

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters