Nokia: ''Probeer een Lumia twee weken. Niet goed, geld terug''

Nokia is tot onorthodoxe maatregelen overgegaan om zijn nieuwe smartphones onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Wie via Nokia een Lumia 800, 900, een Pureview 808 of nog een paar toestellen aanschaft en er niet tevreden over is. mag het toestel binnen twee weken weer terugbrengen.

Nokia Lumia 900 review

Een headset en een stereoset vallen ook onder de niet goed-geld terug regeling, is te lezen op de site van Nokia.

De nieuwe smartphones Lumia 820 en 920 vallen blijkbaar niet onder de regeling. Maar die zijn ook nog niet te krijgen. Het is onduidelijk of de nieuwe toestellen aan de teruggaveregeling worden toegevoegd als dat wel zo is.

Nokia wil dat mensen ervaren hoe lekker de toestellen werken, hoe mooi ze zijn en hoe ze in de hand liggen. Met de huidige generatie Windows Phones van Nokia zit dat allemaal wel goed, zie onze reviews, maar feit blijft wel dat die geen update naar Windows Phone 8 krijgen. Daar wordt op de Nokia-testdrive site wijselijk met geen woord over gerept.

Bron: Nokia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. robnas -

  Marc Eversdijk, wat bedoel je met je reactie? Bedoel je dat Lumia sowieso goed is?
  Ik verwacht van een high-end toestel dat je het geheugen kan uitbreiden met micro-SD(HC/XC). En dat ik de batterij kan verwisselen. Zulke technische mogelijkheden niet toelaten…vind jij dat goed?

  Maar ontopic: je kunt bijna alles 14 dagen uitproberen als je het online bestelt. Sterker nog: dat is wettelijk verplicht (zie consuwijzer & "wet koop op afstand"). Wat Nokia doet is hetzelfde dus als wanneer ze zouden adverteren met 2 jaar (fabrieks)garantie. Ook wettelijk verplicht. Is dit nu oplichting? Tsja, ze "bieden" iets aan wat er al was. Vergeet niet dat als je het toestel koopt, jij aan die misleiding meebetaalt. Veel plezier.

  1. bartvuijk -

   Kleine correctie. Opmerking 1 zou uitsluiten dat de iPhone een high-end toestel is. Opmerking 2: De Wet Koop op Afstand biedt nu nog een zichttermijn van zeven dagen. Die termijn is momenteel nog niet verlengd naar twee weken.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters