Nokia rolt Symbian Anna-update uit

De Symbian Anna-telefoons van Nokia krijgen momenteel een update. Het betreft niet de verwachte update naar Symbian Belle, het is een update naar een volgend versienummer van Anna.

Nokia E6 symbian anna

De update is bestemd voor de Nokia N8, E7, C7, C6-01, X7 en E6. De update moet een aantal bugs verhelpen. De belangrijke Belle-update laat dus nog even op zich wachten.

Eerdere verhalen dat Belle eind deze maand in omloop zou worden gebracht door Nokia, lijken dus niet te kloppen: het zou blijkbaar zijn gegaan om deze Anna-update. Die overigens een flink aantal bugs oplost, de stabiliteit van de toestellen verbetert en de telefoons naar versienummer 025.007 brengt. Het is een downloadje van slechts 1 mb, dus je hoeft er niet perse een wifi-lokatie voor op te zoeken.

De update komt over the air en het hangt van de telco af wanneer.

Bron: Unwired view

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. geust123 -

  Het mooie van de update is alleen dat nokia toch aan de consument wil laten zien dat zij zelf in staat zijn om ook een "geweldig"besturings systeem te maken net zoals Google gedaan heeft en wat apple gedaan heeft. 1 klein min punt voor nokia is dat zij hier 3 jaar te laat mee gekomen zijn en haar focus te veel op symbian heeft gelegd dat juist door de aandacht de software langzaam aan het sterven was. nu ze over stappen naar een nieuw plan om hun bedrijf van de ondergang te redden waren ze voor hun eigen nog verplicht om een goed werkende software te maken die in de markt mee kan spelen tussen de grote jongens.

 2. Hans -

  Flink aantal bugs? (E7), zegt mij ook helemaal niks dus dat FLINKE aantal is dan schromelijk overdreven. Iedereen raad maar een beetje naar de rede van de update want er is verder niks bekend. Het kan net zo goed een voorbode zijn voor de Belle update.

 3. ikke -

  Hoezo bugs? Ik heb geen bugs hoor dus zie t nut van deze update niet. Maargoed ben alsnog erg benieuwd naar Belle. EN zou ook geen reden waarom die eind vd maand niet gewoon uitgerold wordt… Niks lijkt er op dat t niet gebeurd iig… Maar we zien wel…

  Verder ben ik van mening dat zowel Anna als Belle niet nodig zijn aangzien S3 gewoon super is en werkt.

 4. ex-Nokia fan -

  Ik ben een verstokte Nokia fan van het 1e uur maar begin langzamerhand nu toch wel genoeg te krijgen van Symbian. Na mijn update naar Anna alleen maar problemen met mijn C-7. Toestel thans naar Nokia repair center voor geheel nieuwe software. Overigens ben ik wel tevreden over de hardware.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters