Nokia Royal: Diamanten en platina voor de 8800-serie

De Nokia 8800-serie was altijd al exclusief, maar nu heeft Nokia haar Arte nog exclusiever gemaakt. Het toestel heeft nu zowel diamanten als een voorplaat van platina gekregen.

De Nokia 8800 Arte was als paradepaardje van de 8800-serie altijd al een exclusief toestel. De prijs is met ongeveer €1000 zeker niet laag en het toestel is dan ook alleen voor de elite weggelegd. Er zijn echter altijd mensen die meer willen en voor die mensen heeft Nokia de Nokia Royal gemaakt. Een beetje vreemd, omdat het merk hiermee de concurrentie aangaat met haar eigen Vertu-merk.

Het toestel heeft als basis een gewone Arte, maar is een beetje opgeleukt met een aantal exclusieve materialen. Allereerst heeft het toestel een voorkant van platina gekregen, die vastgezet is met schroefjes die ook van platina zijn. Als hoogtepunt heeft het toestel aan de zijkanten maar liefst 1160 diamanten, die samen goed zijn voor ongeveer 8,2 karaat. Om alles goed af te maken, heeft Nokia haar Royal in een met de hand gemaakte doos van graniet en leer gestopt. Er zullen in totaal 50 exemplaren van de Royal gemaakt worden.

nokia-royal

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters