Nokia showcase

In deze tweede schowcase van All About Phones geven we je een foto-overzicht van alle nieuwe toestellen van Nokia. Je zult weinig tekst aantreffen en vooral veel foto’s om een goede indruk te krijgen van de nieuwe toestellen.

Nokia 6700

Gisteren hadden we ons eerste dagje gehad waarbij we alle grote fabrikanten een bezoek hebben gebracht bij hun stands. Nokia heeft in totaal vijf nieuwe toestellen aangekondigd en uiteraard wilden we ook even spelen met de N97. Hieronder kun je dan ook onze fotoreportage vinden van de Nokia stand op het Mobile World Congress. Nokia is erg goed en volledig vertegenwoordigd op het MWC en vooral het gebouw waarin ze hun persconferentie gaven zag er erg mooi en indrukwekkend uit. De booth van Nokia is zoals altijd blauw uitgedost en alle nieuwe toestellen zijn ruim aanwezig zodat je er zelf mee kunt spelen.

Nokia showcase

Tijdens het spelen met de nieuwe E75 en E55 viel ons vooral op hoe dun beide toestellen wel niet zijn. Vooral de E55 is erg dun en de E75 blinkt weer uit in met een maand standby-tijd. Beide toestellen waren erg prettig in gebruik en liggen prima in de hand. De Nokia N86, op de foto’s staat N85 maar dat is een klein foutje van Nokia, is ook een leuk toestel maar niet bijzonder vernieuwend. Het toestel heeft een 8-megapixelcamera erbij gekregen maar verder lijkt hij vooral op de N85 qua looks en specificaties. Het toestel was er in het wit en blauw en zal rond de zomer op de markt komen. Opmerkelijk was ook dat het toetsenbord van de N86 erg lekker te bedienen was en dat was een mooi pluspunt.

De N97 is een erg mooi en indrukwekkend toestel. Het toetsenbord van de N97 schuift geruisloos uit en het toestel biedt voldoende mogelijkheden om te internetten en productief te zijn. Het toestel ligt wederom prima in de hand en is niet zwaar. Daarnaast voel je de kwaliteit zodra je hem in je handen hebt. De N96 zal rond mei in Nederland verschijnen.

Nokia 6303

 

Nokia 6270

 

Nokia N86

 

Nokia N86

 

Nokia N86

 

Nokia N86

 

Nokia E75

 

Nokia E55

 

Nokia E75 en E55

 

Nokia N97

 

Nokia N97

 

Nokia N97

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters