Nokia slingert drie nieuwe toestellen in het middensegment

Nokia heeft vandaag weer drie nieuwe mid-range toestellen aangekondigd. Deze toestellen worden allemaal in het derde kwartaal van dit jaar verwacht.

Nokia heeft vandaag 3 nieuwe middensegment toestellen aangekondigd. Deze toestellen liggen net wat hoger dan het prepaid segment, maar ze zijn goed te betalen en de specs zijn leuk voor een toestel met deze prijzen.

De 6267 is een clamshell muziekGSM met een extern display en bedieningstoetsen voor de MP3 speler aan de buitenzijde. Een 2Megapixel camera met flits en 8 x digitale zoom ontbreekt ook niet op het toestel en quad-band GSM samen met 3G support voor snel mobiel internet is er ook op te vinden. Er is ook een microSD geheugenkaart optie voor maximaal 4GB extra opslagruimte. De accu is goed genoeg voor maximaal 12.5 dagen stand-by of 6.5 uur spreektijd. De prijs van de 6267 zal, exclusief abonnement, rond de 240 Euro liggen.

De 3500 Classic is een candybar toestel voor de ‘gewone’ mobiele beller die niet op zoek is naar een toestel met veel toeters en bellen zoals UMTS, multimedia functies en dergelijke. DE Nokia 3500 heeft echter wel een 2MP camera aan boord en de accu levert maximaal 3 uur bel- of 12 dagen stand-by tijd. Zonder abonnement zal deze eenvoudige candybar voor rond de 135 Euro over de toonbank gaan.

Het derde nieuwe toestel is de 6121 Classic, een compacte mid-range Smartphone met quad-band GSM, UMTS en HSDPA. Net als de andere twee heeft ook de 6121 een 2MP camera aan boord maar in dit geval met 4x digitale zoom, flits en panorama functie. Aan de voorzijde heeft hij ook nog een VGA camera voor videobellen. Behalve een email functie heeft de 6121 ook een Data Transfer applicatie voor het downloaden van contact- en agendagegevens vanuit andere Nokia modellen. Helaas wordt bij de specs niet gesproken over eventuele synchronisatie met Outlook/Exchange (activesync). Volgens mij toch een onmisbaar tool voor een Smartphone. De 6121 gaat rond de 260 Euro kosten, natuurlijk zonder abonnement.

Zodra er meer bekend is over de levetdata, dan zullen we dat melden in de toestelverwachtingen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters