Nokia sluit Ovi Music Unlimited Store

Net nu Google een nieuwe mobiele muziekdienst opricht, komt het nieuws dat Nokia in Europa haar Ovi Music Unlimited Store gaat sluiten.

ovi music store

In Engeland en de rest van Europa staat de sluiting op de agenda voor eind 2011. In een verklaring zegt Nokia dat “we plannen om te stoppen met de productie van Ovi Music Unlimited-toestellen tegen het eind van dit jaar.”

Nokia blijft de service wel bieden in andere landen als China, India en Indonesi√ę. Daar is de Ovi Music Store populair. De drm-vrije neem-zoveel-als-je-wilt-dienst houdt op in Europa.

Nokia meldt dat bestaande klanten alle muziek kunnen downloaden die ze willen, totdat hun abonnement verloopt. “Er is natuurlijk geen verstoring van de service voor onze bestaande klanten in Europa, of wie in de toekomst een Ovi Music Unlimited-toestel koopt zolang de voorraad strekt. Zij kunnen ongewijzigd van ongelimiteerde downloads genieten voor de duur van hun originele Ovi Music Unlimited-abonnement en ze kunnen die muziek voor altijd houden.”

Ovi Music Store is actief in 38 landen.

Bron: recombu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Inger Hund -

    Nokia Ovi Music blijft gewoon bestaan. In deze online muziekwinkel vind je bijna 11 miljoen liedjes DRM-vrij om te downloaden.

    Wat stopt is het muziekabonnement (Ovi Unlimited / Nokia Comes with Music) dat bij sommige toestellen verkrijgbaar was en waarbij je onbeperkt muziek kon downloaden, maar die was niet DRM vrij.

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters