Nokia start exclusieve voorverkoop van de Nokia N96

Nokia is een wereldwijde actie begonnen waarin mensen een “Limited Edition” Nokia N96 nu al kunnen kopen. De opbrengst van Nokia zal in zijn geheel naar een goed doel worden overgemaakt.

Nokia is een exclusieve voorverkoop gestart van de Nokia N96 via de website http://www.facethetask.com. Consumenten uit diverse landen, waaronder Nederland, kunnen via deze website één van de 96 “Limited Edition” Nokia N96 toestellen kopen. Zij ontvangen dit toestel voordat deze in hun land via de reguliere verkoopkanalen verkrijgbaar is. Nokia doneert de volledige winst uit de verkoop van de limited editions aan het Wereld Natuur Fonds, dat hiermee de rode panda’s in Nepal helpt beschermen.

De “Limited Edition” Nokia N96 toestellen kunnen alleen via de website http://www.facethetask.com worden besteld op bepaalde tijden die worden aangegeven op de website zelf. Consumenten betalen € 759 (inclusief BTW) voor het toestel. De Nokia N96 wordt vervolgens afgeleverd in een bewerkte houten doos met een selectie van campagnematerialen zoals ringtones en wallpapers. De actie loopt tot 1 augustus 2008. Bezoekers van de website kunnen ook direct een donatie doen aan het Wereld Natuur Fonds. Hiervoor ontvangen zij geen Nokia toestel, maar wel de dankbaarheid van de panda’s in Nepal.

07_NokiaN96_lowres

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters