Nokia start met de verkoop van “Comes With Music”

Nokia gaat later deze maand van start in de UK met haar Comes With Music dienst. Deze dienst zorgt ervoor dat gebruikers onbeperkt muziek kunnen downloaden van een aantal grote platenmaatschappijen en vervolgens op hun telefoon kunnen zetten.

Het eerste toestel dat voorzien zal zijn van Comes With Music is de Nokia 5310, dit heeft Nokia vandaag bekend gemaakt. De downloaddienst zal in eerste instantie alleen verkocht worden in combinatie met een los toestel en de dienst zal ook alleen eerst in Engeland te verkrijgen zijn. De catalogus van Nokia Comes With Music bestaat bij de lancering naar schatting uit 2,1 miljoen liedjes. Sony BMG, Warner en Universal verlenen medewerking aan de nieuwe dienst van Nokia, EMI is nog in onderhandeling. De liedjes die gedownload worden bevatten drm, maar kunnen wel op een nieuwe mobiel worden gezet, zo belooft Nokia. Ook op de computer kan de muziek worden afgespeeld. Na het eerste jaar moeten gebruikers voor de dienst betalen, maar hoeveel is nog onduidelijk.

Providers staan niet te springen om mee te doen aan deze dienst en vooralsnog staat Nokia er alleen voor. Nokia Nederland heeft Tweakers.net laten weten dat de dienst voorlopig niet naar Nederland zal gaan komen. “Dat maken we pas aan het einde van dit jaar bekend. Het hangt er onder andere af van of Nederlandse providers mee willen doen aan de dienst.”

Nokia_Comes_With_Music_1_lowres

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters