Nokia start met de verkoop van “Comes With Music”

Nokia gaat later deze maand van start in de UK met haar Comes With Music dienst. Deze dienst zorgt ervoor dat gebruikers onbeperkt muziek kunnen downloaden van een aantal grote platenmaatschappijen en vervolgens op hun telefoon kunnen zetten.

Het eerste toestel dat voorzien zal zijn van Comes With Music is de Nokia 5310, dit heeft Nokia vandaag bekend gemaakt. De downloaddienst zal in eerste instantie alleen verkocht worden in combinatie met een los toestel en de dienst zal ook alleen eerst in Engeland te verkrijgen zijn. De catalogus van Nokia Comes With Music bestaat bij de lancering naar schatting uit 2,1 miljoen liedjes. Sony BMG, Warner en Universal verlenen medewerking aan de nieuwe dienst van Nokia, EMI is nog in onderhandeling. De liedjes die gedownload worden bevatten drm, maar kunnen wel op een nieuwe mobiel worden gezet, zo belooft Nokia. Ook op de computer kan de muziek worden afgespeeld. Na het eerste jaar moeten gebruikers voor de dienst betalen, maar hoeveel is nog onduidelijk.

Providers staan niet te springen om mee te doen aan deze dienst en vooralsnog staat Nokia er alleen voor. Nokia Nederland heeft Tweakers.net laten weten dat de dienst voorlopig niet naar Nederland zal gaan komen. “Dat maken we pas aan het einde van dit jaar bekend. Het hangt er onder andere af van of Nederlandse providers mee willen doen aan de dienst.”

Nokia_Comes_With_Music_1_lowres

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters