Nokia start met de verkoop van “Comes With Music”

Nokia gaat later deze maand van start in de UK met haar Comes With Music dienst. Deze dienst zorgt ervoor dat gebruikers onbeperkt muziek kunnen downloaden van een aantal grote platenmaatschappijen en vervolgens op hun telefoon kunnen zetten.

Het eerste toestel dat voorzien zal zijn van Comes With Music is de Nokia 5310, dit heeft Nokia vandaag bekend gemaakt. De downloaddienst zal in eerste instantie alleen verkocht worden in combinatie met een los toestel en de dienst zal ook alleen eerst in Engeland te verkrijgen zijn. De catalogus van Nokia Comes With Music bestaat bij de lancering naar schatting uit 2,1 miljoen liedjes. Sony BMG, Warner en Universal verlenen medewerking aan de nieuwe dienst van Nokia, EMI is nog in onderhandeling. De liedjes die gedownload worden bevatten drm, maar kunnen wel op een nieuwe mobiel worden gezet, zo belooft Nokia. Ook op de computer kan de muziek worden afgespeeld. Na het eerste jaar moeten gebruikers voor de dienst betalen, maar hoeveel is nog onduidelijk.

Providers staan niet te springen om mee te doen aan deze dienst en vooralsnog staat Nokia er alleen voor. Nokia Nederland heeft Tweakers.net laten weten dat de dienst voorlopig niet naar Nederland zal gaan komen. “Dat maken we pas aan het einde van dit jaar bekend. Het hangt er onder andere af van of Nederlandse providers mee willen doen aan de dienst.”

Nokia_Comes_With_Music_1_lowres

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters