Nokia start met uitrollen Tango update voor Lumia telefoons en komt camera extras

Nokia is gestart met het uitrollen van haar Windows Phone 7.5 Tango update voor de Lumia telefoons. Daarnaast komt er binnenkort een nieuwe app beschikbaar, onder de naam Camera Extra’s, die de camera mogelijkheden uitbreidt.

Windows Phone Tango

Nokia is begonnen met het uitrollen van de Windows Phone Tango update voor de Nokia Lumia 710 en Lumia 800. De Tango versie van Microsoft is eigenlijk bedoeld om Windows Phone op goedkopere hardware te kunnen draaien. Toch zit er in de update enkele handige nieuwe functionaliteiten waar de Lumia 710 en 800 van profiteren. De belangrijkste toevoegingen in de update voor deze Lumia telefoons zijn:

  • Delen van internet (WiFi tethering)
  • Het toestel draaien om stil te krijgen (Flip-to-Silence)
  • Nokia Drive 2.0 voor de Lumia 710

De update komt komende weken beschikbaar en is te installeren via Zune of Windows Phone Connector for Mac. Waarschijnlijk zullen Nokia en Microsoft de update net als de vorige updates gefaseerd uitrollen. Dit betekend dat er niet een harde datum valt te noemen wanneer je de update kunt verwachten.

Naast de update heeft Nokia een nieuwe app aangekondigd voor haar Lumia reeks om zich nog meer te onderscheiden van de competitie. De app, met de naam Camera Extras, zal enkele nieuwe functionaliteiten aan de bestaande camera applicatie toevoegen. Een van de functies is het herkennen van gezichten en het kunnen aanpassen van het gezicht. De camera maakt meerdere foto’s dus als iemand zijn ogen dicht heeft kun je makkelijk een ander moment kiezen om de foto te corrigeren. Ook zit er een optie in om actiefoto’s te kunnen maken en een timer te gebruiker. Tenslotte is er de optie aan toegevoegd om een panorama foto te kunnen maken met behulp van de bewegingssensor. De video hieronder geeft een goed overzicht van de nieuwe camera functies.

De camera app is al beschikbaar in sommige landen en is hopelijk ook snel te downloaden voor Nederlandse Lumia telefoons.

Bron: Via WMPowerUser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Automon Pokémon Go Politie

Politie Nederland komt met eigen variant Pokémon Go: Automon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters