Nokia start met uitrollen Tango update voor Lumia telefoons en komt camera extras

Nokia is gestart met het uitrollen van haar Windows Phone 7.5 Tango update voor de Lumia telefoons. Daarnaast komt er binnenkort een nieuwe app beschikbaar, onder de naam Camera Extra’s, die de camera mogelijkheden uitbreidt.

Windows Phone Tango

Nokia is begonnen met het uitrollen van de Windows Phone Tango update voor de Nokia Lumia 710 en Lumia 800. De Tango versie van Microsoft is eigenlijk bedoeld om Windows Phone op goedkopere hardware te kunnen draaien. Toch zit er in de update enkele handige nieuwe functionaliteiten waar de Lumia 710 en 800 van profiteren. De belangrijkste toevoegingen in de update voor deze Lumia telefoons zijn:

  • Delen van internet (WiFi tethering)
  • Het toestel draaien om stil te krijgen (Flip-to-Silence)
  • Nokia Drive 2.0 voor de Lumia 710

De update komt komende weken beschikbaar en is te installeren via Zune of Windows Phone Connector for Mac. Waarschijnlijk zullen Nokia en Microsoft de update net als de vorige updates gefaseerd uitrollen. Dit betekend dat er niet een harde datum valt te noemen wanneer je de update kunt verwachten.

Naast de update heeft Nokia een nieuwe app aangekondigd voor haar Lumia reeks om zich nog meer te onderscheiden van de competitie. De app, met de naam Camera Extras, zal enkele nieuwe functionaliteiten aan de bestaande camera applicatie toevoegen. Een van de functies is het herkennen van gezichten en het kunnen aanpassen van het gezicht. De camera maakt meerdere foto’s dus als iemand zijn ogen dicht heeft kun je makkelijk een ander moment kiezen om de foto te corrigeren. Ook zit er een optie in om actiefoto’s te kunnen maken en een timer te gebruiker. Tenslotte is er de optie aan toegevoegd om een panorama foto te kunnen maken met behulp van de bewegingssensor. De video hieronder geeft een goed overzicht van de nieuwe camera functies.

De camera app is al beschikbaar in sommige landen en is hopelijk ook snel te downloaden voor Nederlandse Lumia telefoons.

Bron: Via WMPowerUser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters