Nokia start met uitrollen Tango update voor Lumia telefoons en komt camera extras

Nokia is gestart met het uitrollen van haar Windows Phone 7.5 Tango update voor de Lumia telefoons. Daarnaast komt er binnenkort een nieuwe app beschikbaar, onder de naam Camera Extra’s, die de camera mogelijkheden uitbreidt.

Windows Phone Tango

Nokia is begonnen met het uitrollen van de Windows Phone Tango update voor de Nokia Lumia 710 en Lumia 800. De Tango versie van Microsoft is eigenlijk bedoeld om Windows Phone op goedkopere hardware te kunnen draaien. Toch zit er in de update enkele handige nieuwe functionaliteiten waar de Lumia 710 en 800 van profiteren. De belangrijkste toevoegingen in de update voor deze Lumia telefoons zijn:

  • Delen van internet (WiFi tethering)
  • Het toestel draaien om stil te krijgen (Flip-to-Silence)
  • Nokia Drive 2.0 voor de Lumia 710

De update komt komende weken beschikbaar en is te installeren via Zune of Windows Phone Connector for Mac. Waarschijnlijk zullen Nokia en Microsoft de update net als de vorige updates gefaseerd uitrollen. Dit betekend dat er niet een harde datum valt te noemen wanneer je de update kunt verwachten.

Naast de update heeft Nokia een nieuwe app aangekondigd voor haar Lumia reeks om zich nog meer te onderscheiden van de competitie. De app, met de naam Camera Extras, zal enkele nieuwe functionaliteiten aan de bestaande camera applicatie toevoegen. Een van de functies is het herkennen van gezichten en het kunnen aanpassen van het gezicht. De camera maakt meerdere foto’s dus als iemand zijn ogen dicht heeft kun je makkelijk een ander moment kiezen om de foto te corrigeren. Ook zit er een optie in om actiefoto’s te kunnen maken en een timer te gebruiker. Tenslotte is er de optie aan toegevoegd om een panorama foto te kunnen maken met behulp van de bewegingssensor. De video hieronder geeft een goed overzicht van de nieuwe camera functies.

De camera app is al beschikbaar in sommige landen en is hopelijk ook snel te downloaden voor Nederlandse Lumia telefoons.

Bron: Via WMPowerUser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters