Nokia start reclamecampagne voor Androidtelefoon X2

Nokia is een reclamecampagne begonnen voor de Nokia X2, een nieuwe en waarschijnlijk ook de laatste Androidtelefoon van de producent. Een reclamefilmpje is inmiddels op YouTube gezet. En overigens ook onder dit artikel te bewonderen.

“Filmpje over laatste Androidtelefoon van Nokia online gezet”

Nokia kondigt Androidtelefoon X2 aan nokia x2 dual sim

De telefoon is in juni al officieel aangekondigd. Nu is het afwachten wanneer het toestel de winkels zal bereiken. Dat zal waarschijnlijk niet al te lang meer duren, aangezien de reclamecampagne nu van start is gegaan.

In het filmpje worden als apps verklede personen vliegend boven een stad afgebeeld. De reclamecampagne is dus niet zozeer gericht op het toestel zelf, hoewel dat in opvallende groene en oranje kleuren op de markt wordt gebracht. Het verhaal concentreert zich op de ruime beschikbaarheid van apps voor de telefoon, iets waar de Windows Phone-toestellen nogal bij achterlopen.

Er wordt nu geadverteerd met de beschikbaarheid van bijvoorb eeld OneDrive, Facebook, Skype en Temple Run. En nog een paar. De video van Nokia suggereert ook dat het toestel snel is, aangezien de apps als supermannetjes boven een file in een drukke stad heen vliegen.

Wat de hardware van de X2 betreft, hebben we hier te maken met een toestel met 4,3-inch scherm met 800x480p-resolutie, een 1.2Ghz dualcore Snapdragon 200-processor, 1GB ram, 4GB intern geheugen, ruimte voor een micro sd-kaart en een 5-megapixelcamera met ledflitser achter plus nog een frontcamera. De batterij is 1800 mAh groot en het toestel loopt op een zwaar aangepaste versie van Android 4.3 Jelly Bean.

Bron: Softpedia

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters